Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті Lyudmyla 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Здравствуйте Юлия! Я могла бы забирать вашего ребёнка со школы и проводить с ним время у себя дома или частично в парке при хороших погодных условиях. Живу в Нью Вестминстере возле набережной Напишите мне сообщение по тел 604-220-2294 (Наталия)
-
WAS: Популярна історія (Youtube) Убивча точність: Історія гвинтівки Бейкера та легендарного пострілу Томаса Планкетта #was #shorts У цьому відео ми заглиблюємося у захопливу історію гвинтівки Бейкера та легендарного пострілу Томаса Планкетта, члена підрозділу британської армії під неофіційною назвою "Зелені куртки" часів Наполеонівських війн. Гвинтівка Бейкера була неймовірно точною і далекобійною зброєю для свого часу, а постріл Планкетта у французького генерала Огюста де Кольбера з відстані 550 метрів встановив новий рекорд ефективної дальності. Приєднуйтесь до нас, щоб дослідити історію та спадщину цієї видатної зброї та людей, які використовували її, щоб визначити хід наполеонівських воєн. youtu.be/L5wgqt3ZybI - Весь випуск про Снайперів Наш Patreon: www.patreon.com/was_ua Без реєстрації на Patreon Разово підтримати можна тут - pay.fondy.eu/s/HKHHGqb (Apple Pay, GooglePay) 5375 4141 3055 0204 Монобанк 4149 6293 1802 4528 Приват Крипта 0x74d05308bf7a6844b9902e989e9f7dc252800cbd (ETH) 1F94NJCKA7skPbZ61xVaWbWugEULbq2J7V (BTC) З питань рекламних інтеграцій пишіть на пошту: [email protected] Або в телеграм: t.me/m_i_t_y_a Наші подкасти: linktr.ee/was_history Наші соціальні мережі: linktr.ee/was.media
-
Вітаємо у чаті Александр13🇺🇦 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Anastasiia 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Форма реєстрації forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=oYLp8z13YUiPvD8CoJr6MCRATWMapJRCs1Mv56F7b7lURTZOTlhNSjBBWjQzQVc5QzhMUVRMSkhETi4u&origin=QRCode
-
Привіт. Mosaic прислали запрошення на безкоштовну tax clinic (допомога в заповненні декларації) для українців по CUAET. Попросили поширити. Якшо шо - я не з mosaic, я в них ментора шукала собі.
-
Вітаємо у чаті SerHKoR 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
У зв'язку з переїздом здається однокімнатна (1 bedroom) квартира на другому поверсі. Квартира доступна з 1 квітня. Одна ванна кімната. Балкон з видом на океан. 5 хвилин від зупинки. 20-25 хвилин від центру без пересадок на будь якому автобусі. Зручне транспортне сполучення. 15 хвилин пішки від торгового центру Park Royal. Без тварин. У ціну входить безкоштовна підсобка (локер), опалення та вода. Ціна 1800. Всі питання в особисті повідомлення або за номером (672) 999-5033.
-
У зв'язку з переїздом здається однокімнатна (1 bedroom) квартира на другому поверсі. West Vancouver. Квартира доступна з 1 квітня. Одна ванна кімната. Балкон з видом на океан. 5 хвилин від зупинки. 20-25 хвилин від центру без пересадок на будь якому автобусі. Зручне транспортне сполучення. 15 хвилин пішки від торгового центру Park Royal. Без тварин. У ціну входить безкоштовна підсобка (локер), опалення та вода. Ціна 1800. Всі питання в особисті повідомлення або за номером (672) 999-5033.
-
Оголошується набір на тижневий тренінг (оплачуваний) за спеціальністю Traffic Controler з подальшим працевлаштуванням (20$/год) на різні ділянки, де проводиться ремонт доріг. Вимоги: • EN – Pre-intermediate/intermediate (не нижче) • Повний робочий день, робочий графік може припадати на вихідні, при бажання є можливість понаднормових Реєстрація за посиланням forms.gle/LwKDdrMtCNVXisiN6 Дата закриття реєстрації: 23 лютого 2023 Після закриття реєстрації, буде надіслано лист із подальшими кроками. При виникненні запитань, просимо звертатися до п. Оксани [email protected]
-
Доброго дня, товариство! Здається кімната(2 br 1bath basement) в районі East Vancouver (зручна траспортна розв'язка до Canada line та Expo line, автобуси R4, 41, 29). 900/місяць + 20% комунальні послуги від загального рахунку(які діляться на двох)(максимум 70-90 доларів на двох), окрема гардеробна кімната. Оренда мінімум 1 РІК з 1 березня. Максимум: 1 людина, female. Якщо є питання прошу звертатись в особисті повідомлення. Дякую та гарного дня!
-
Доброго дня всім. Сьогодні вилітав з Варшави до Ванкувера через Хітроу. Варшава: Під час чекіну запитали про транзитний аеропорт і фінальний. Перевірили візу. Роздрукували квитки. Запитав чи потрібно мені робити повторний чекін в Хітроу так як летів двома авіаперевізниками(Lot&AirCanada), відповіли, що нічого не потрібно робити. На літак потрапив без проблем. Хітроу: По прибутті, коли йшов до транзитної зони відсканувати свій другий квиток на стійці бордерконтрол, офіцер нічого не запив. Побажав успіху. Коли вже пройшов перевірки речей то побачив стійку реєстрації для АірКанада, підійшов дізнатись для себе з приводу поворотного чекіну. Перевірили паспорт, квиток. Сказали, що все добре. Сів на літак без ніяких затримок. Ванкувер: При виході з літака , перевірили паспорт. Пізніше переш бордерконтролем перевірили знову паспорт. Офіцер запитав про воркперміт і відправив до офіцера но бордерконтрол. Перевірили паспорт та папірець про ту що пройшов декларування. Після пройшов до організації S.U.C.C.E.S.S.. пояснили. Потім провели до офіцерів. Черги не було тому отримав воркперміт через 3 хвилини.
-
Всім привіт. А хтось літав у Штати із Канади? Не знаєте випадково чи потрібно вказувати що везеш з собою їжу? Хочу взяти трохи печива і цукерок з собою для друзів бо потім лечу додому в Україну)) Памятаю коли з Європи летіла в Штати то треба було вказувати всю їжу що мав із собою
-
Дякую, тоді буду гуглити) Я думала що якщо з Канади летиш то можливо простіше)
-
Їжу треба вказувати і можно тільки окремі типи їжі ввозити. Можуть за це бути дуже великі штрафи. Тому кращє вивчати питання на офіційних джерелах американської таможні. А якщо не розумієте, то не брати нічого, тому що наслідки поведінки: "все буде добре, ніхто не побаче" можуть бути дуже серйозними.
-
Про яблука я чула) і про песиків які там гуляють і дуже швидко ці яблука знаходять 😅