Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті ....... 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Добраніч,мене звати Тетяна я з Бердянська ,приїхала з сином місяц тому,шукаємо роботу та друзів.
-
Я так розумію сьогодні багато народу було із чату) цікаво наскільки багато)
-
Вітаємо у чаті Alisa 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Роман 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
WAS: Популярна історія (Youtube) Розстріляний з’їзд кобзарів - правда чи міф? З’ясовуємо. Харківська трагедія | WAS Якщо ми користуєтеся соцмережами, то хоч раз читали про розстріляних кобзарів. Нібито на початку 1930-х влада оголосила про з’їзд кобзарів у Харкові, а потім музикантів, які прибули на нього, стратили. Допис про розстріляний з’їзд кобзарів (Харківську трагедію) - взагалі один з найпопулярніших в інтернеті текстів щодо історії України часів СРСР та сталінських репресій. Цей сюжет ліг в основу фільму “Поводир”. Але що це - реальна подія чи історичний міф? Що про історію з кобзарями думають історики? Чи є якісь документи в архівах КГБ? Чи могли їх знищити? Разом з відомим вченим Романом Подкуром ми спробували знайти відповіді на ці питання. #was #історія #срср Наш Patreon: www.patreon.com/was_ua Моно Банка: send.monobank.ua/jar/53dzHfuoNR Підтримати Apple Pay, GooglePay - pay.fondy.eu/s/HKHHGqb З питань рекламних інтеграцій пишіть на пошту: [email protected] Або в телеграм: t.me/m_i_t_y_a Наші подкасти: linktr.ee/was_history Наші соціальні мережі: linktr.ee/was.media Використані матеріали: Галузевий державний архів СБУ, Електронна бібліотека історичних документів рф, The Genocide and Resistance Research Centre of Lithuania, ЦДКФФА України імені Гордія Пшеничного. Використана картина «Остання пісня Кобзарів» художника Анатолія Якимця. Використані фото та ілюстрації: Mykola Vasylechko / CC BY-SA 4.0, Deutsche Fotothek / CC BY-SA 3.0 de, Telehina / CC BY-SA 4.0, Jindřich Nosek (NoJin) / CC BY-SA 4.0
-
Вітаємо у чаті 🌙 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Комуняку на гілляку
-
Вітаємо у чаті Valeriia 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Привіт, чи є кружки вокалу для дітей?
-
Так,ми Запорізки козаки та козачки 🇺🇦
-
Нові події: CPA FInancial Literacy for Ukrainians дата: 27 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Вітаємо у чаті Anna 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
О знаєте, я теж послухалась вашої поради, і мені класне житло дали буквально наступного дня 😂
-
Це точно 😂