Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті Yaroslav 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Клас! Я багато з ким побачився, але був зайнятий зйомкою, тож вибачте якщо не приділив достатньо уваги)
-
Загін Кіноманів (Youtube) ЛЯПИ УКРАЇНСЬКИХ ПОЛІТИКІВ! Як ці люди керували країною? Безкоштовна лінія психологічної підтримки для чоловіків за номером 2345. 2345.in.ua/ У цьому відео я вирішив проаналізувати історію української політики крізь призму мемів, які вийшли з цієї сфери. Які меми створили наші політичні діячі та як це вплинуло на історію країни? Відповіді шукаємо размо у відео. ЗБІР НА БАХМУТ: send.monobank.ua/jar/7ygSG6UnwS?fbclid=PAAab1BX82izaKlzJMXR1mb6BVnDhPSiJ1_VBI3r6tE3eZSh17egq4EE6rzHY Patreon ZK - www.patreon.com/zagin My Instagram - www.instagram.com/gordienko_vital Twitter: twitter.com/HordiienkoZK?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor Моя картка ПриватБанку - 4149 4993 4447 8704 Monobank - 5375411413042685 Instagram ZK - www.instagram.com/zagin_kinomaniv Telegram ZK - t.me/zagin_kinomaniv ZK Facebook - www.facebook.com/CinemaSquad Музика використана в кінці відео: www.youtube.com/watch?v=MbSkm-fEfZY&list=OLAK5uy_nwRwFj9n_7Kn7NzEekm57GzIaeZXaTrcs&index=2
-
Вітаємо у чаті Uliana👼 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Artem 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Привіт) Вірно
-
Вітаємо у чаті Виктор 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Те відчуття коли у котика краще резюме чим у тебе😂😂😂
-
Вітаємо у чаті Juliа 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'