Український чат Ванкуверу
-
Я не пам’ятаю вже, треба пошукати зараз. Пам’ятаю просто що пастор порізався тоді, бо скло треба було розбити щоб вистрибнути
-
Щоденний апдейт подій: Пробіжка вихідного дня 19 дата: 26 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу Polish-Canadians in support of Ukraine 🇵🇱🤝🇺🇦 дата: 26 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу A YEAR OF FULL SCALE INVASION дата: 26 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу Interview Skills: Getting Ready & Answering Commonly Asked Questions (Eng) дата: 27 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу CPA FInancial Literacy for Ukrainians дата: 27 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу Пробіжка вихідного дня 20 дата: 5 березня 2023 р. перейти до події перейти у групу Juan de Fuca trail дата: 19 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
То єдине шо вони можуть висрати тут, якшо вийдуть на якийсь аля мітинг, то той мітинг дуже швидко закінчиться і не з найкращими наслідками для них))
-
Привіт, також шукаю роботу, англійська вільна, але шось не можу ніяк знайти
-
менеджмент, банк, фінансова установа, шось подібне. Є вільна англійська та китайська
-
Вітаємо у чаті Olga 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Двірникик, як чорна стрічка на фото. То є добрий знак.
-
Вітаємо у чаті Olexandr 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті 不退転」 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Ровно год назад они готовились захватить Киев за 3 три дня - лукашенко поздравляет путина с годовщиной "спецоперации" В такую годовщину принято желать побольше "жестов доброй воли". Новая искромётная пародия от актёра Юрия Великого. 🎥 Юрий Великий #юмор
-
Вітаємо у чаті Vlad ✙ 🇺🇦🇨🇦 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті kariii 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
дякую
-
Зверніться до рекрутингового анентства - вони допоможуть з пошуком, вам безкоштовно це буде. Скажуть в чому проблема, чому нема відгуків. Я користувалась Aston Carter, точно є і інші саме для фін сектору.