Український чат Ванкуверу
-
Якщо вона була доставлена поштою, або іншою службою і Тебе в той час не було вдома - то мали залишити повідомлення а ля клаптик паперу де має бути вказано де і коли Ти іі можеш отримати. Якщо це Canada Post, то це як правило одне з найближчих представництв
-
Замовлю на відділення Ca post та буду чекати / забрати там
-
Навіщо такі складнощі?)
-
Тому що в квартиру зможу заїхати лише з 1.12 😁
-
А живу зараз на горі)
-
В такому випадку відкрий абонентську скриньку у цьому відділенні - бо зазвичай просто так вони не тримають іх, максимум тиждень і потім відправляють у зворотньому напрямку. Хоча з Алі вони як правило ідуть не швидко, то ж можливо і встигне прийти до того часу😂
-
Дякую за інформацію, зайду на пошту та запитаю стосовно цього!
-
Всім привіт🫶🏻🫶🏻🫶🏻Мене звати Марина 🌸У Ванкувер приїжаю з чоловіком в перших числах грудня, будемо раді знайомству спілкуваню🙏🏻Бо я про Ванкувер мало що знаю🥲 Працюю в бюті сфері 10 років 💕
-
Доброго дня усім! Хотіла запитатись чи є механіки у групі? #автомеханік
-
Віктор Solara Auto (604) 417-0190
-
Ремонт авто тут взагалі недешева штука)
-
www.facebook.com/groups/vancouver4ukrainians/permalink/819781479129851/?sfnsn=mo&ref=share&mibextid=6CUXT5
-
Апетитно написав)
-
Дякую🙏🏼
-
Привіт усім новеньким у чаті! Давайте, знайомитися) можете натиснути #introduce і почитати інтро інших учасників👍 Також можете написате про себе 😊
-
На нетфліксі вийшов серіал від творців Пітьми під назвою 1899. Деякі актори теж потрапили у нову історію. Буду дивитися) www.netflix.com/title/80214497?s=a&trkid=13747225&t=cp&clip=81046489
-
А я хочу поділитися відгуком. Хто тут давно, можливо, знає. А для мене було ну дуже приємною несподіванкою. Це комьюніті центри. Я знайшла у своєму районі. Тренажерна зала (з новими тренажерами), ковзанка,відкриті басейни з різними температурами, кава, їжа. Все чисте і нове. Разове відвідування коштує 7$, і на місяці безлімітний абонемент 75$.
-
Українська озвучка теж доступна.
-
Всім привіт! Наскільки знаю - вже відкрився сезон катання, тож я наразі шукаю собі костюм и думаю як і куди поїхати кататись.
Я обожнюю планувати подорожі та усілякі активності, тож якщо хтось хоче - я можу написати, що, де, коли знайду і т.д. Але може хтось вже знає куди їхати і може порекомендувати
-
facebook.com/events/s/vip-%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D1%96%D0%BB%D1%8C-%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B8%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D1%96%D0%B8/1812058542481496/
Скоро (25 Листопада) буде концерт VIP Тернопіль.