Український чат Ванкуверу
-
На нетфліксі вийшов серіал від творців Пітьми під назвою 1899. Деякі актори теж потрапили у нову історію. Буду дивитися) www.netflix.com/title/80214497?s=a&trkid=13747225&t=cp&clip=81046489
-
А я хочу поділитися відгуком. Хто тут давно, можливо, знає. А для мене було ну дуже приємною несподіванкою. Це комьюніті центри. Я знайшла у своєму районі. Тренажерна зала (з новими тренажерами), ковзанка,відкриті басейни з різними температурами, кава, їжа. Все чисте і нове. Разове відвідування коштує 7$, і на місяці безлімітний абонемент 75$.
-
Українська озвучка теж доступна.
-
Всім привіт! Наскільки знаю - вже відкрився сезон катання, тож я наразі шукаю собі костюм и думаю як і куди поїхати кататись.
Я обожнюю планувати подорожі та усілякі активності, тож якщо хтось хоче - я можу написати, що, де, коли знайду і т.д. Але може хтось вже знає куди їхати і може порекомендувати
-
facebook.com/events/s/vip-%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D1%96%D0%BB%D1%8C-%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B8%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D1%96%D0%B8/1812058542481496/
Скоро (25 Листопада) буде концерт VIP Тернопіль.
-
Дівчата, шукаєте бесідку для україномовних українок у Ванкувері з визначеною позицією і з хорошою модерацію + бот на видалення російської мови і деяких слів? Тоді вам до нас – t.me/+FthbsS7K__00Y2Zi
-
Вітаю, групу☺ Мене звати Аня Я вже півтора місяці у Ванкувері переїхала з Миколаєва та облаштувалася у Річмонді. Діти пішли до школи і зараз я в активному пошуку праці. Моє хоббі - повітряні змії. В Україні наймаштабніший фест Tryhutty International Kite Festival п'ять років організовували. Маю котика. Збираю кошти на авто для ЗСУ. Волонтер. За освітою інженер. #introduce
-
Привіт, раді бачити! Я в житті так ще і не запустив повітряного змія) тепер згадав)
-
Якраз Gary Point Park у Річмонді ідеальний для повітряних зміїв
-
То можу навчити, працювала керівником гуртка від будинку творчості декілька років перед початком Covid... Досвід маю достатній😉
-
Там і літаю вже з друзями. Тому й обрала Річмонд
-
Гарного перегляду усім учасникам групи😉
-
З радістю прийму участь)
-
Привіт всім! Я Ламара, можна просто Лама. Прилітаю у Ванкувер у січні🥳 дуже excited! Займаюсь відео зйомкою та вчу паралельно фронт енд (на майбутнє) полюбляю кемпінги, настільні ігри, гру на піаніно, читати і ще багато чого, аби часу було достатньо. Буду дуже рада новим знайомствам, бо збираюсь летіти сама.💙💛 #introduce
-
Дякую, буду мати на увазі, але хотілось би щось змінити в майбутньому😌