Український чат Ванкуверу
-
Ця група всемогутня, вона буде завжди. База.
-
Ця група не є такою курилкою) адміни не одноразово просили не сратися і читати правила і все рівно знаходяться ті хто забиває на все, а страждають ті, хто якраз йде в групу знайти шось корисне🫠🫠🫠
-
Та норм ідея. Спробувати можна. Ну як користь там може мемовість підвищення буде і людям пар спустити. Якщо ще й якось корисним його зробити, то ще краще, звісно.
-
Кароч я створю ввечорі і закину лінк, а там вже подивимось 😄
-
Вітаємо у чаті Oksana Verbytska🎧💋 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Ну не все повинно приносити користь. Треба якась курилка без правил, бо чатів з корисною інфою і так вже досить
-
Нє, там залишаться доволі странні люди😂 тому що нормальним людям є чим займатись в вільний час окрім того щоб втрачати час на пусті дебати які нічого не значать і не дають користі
-
ну кароче, все одна має бути якась мінімальна межа імхо
-
андеграунд чат це прикольно, якщо можна всяку діч писати, трешові меми кидати і тд. Було б прикольно знайти людей з таким же конченим почуттям гумору наприклад) Але мені здається що туди додадуться якісь масквічі і будуть писати всяку образливу хуйню і чат перестане бути прикольним, буде просто токсік срач 24/7
-
Дуже секретного 😂
-
Ще треба сказати, що в нас є підпільні чати, але вони тільки для учасників секретного клубу :)
-
Я прошу тебе тут залишатися та й далі велесити більшу частину аудиторії. Бо тільки ти такий єдиний що так вперто среться щодо правил😂
-
Ну значить будемо їх там хуісосити😄😄😄
-
Я запишу в список. Маю сказати, що там вже 10 людей) буду думати як зробити, щоб стареньким теж було місце))
-
Топп
-
Можна забронювати місце на наступний раз?
-
Ну все почекай до вечора, зроблю треш чат і спеціально напишу правила щоб ти їх нарушав😄😄😄
-
Друзі! 👋 Всі 30 людей, що сьогодні будуть на настолках, нагадую. 691 North Road. З 18:00. Не беріть скло, бо його потім важко утилізувати. Хто хотів додатково закинути донат на турнікети, можете зробити це вже на івенті. Чекаю всіх 🤗
-
Так що
-
Просто індівідум ,я мовчу вже давно , бо там бан буде , мої погляди на це все що відбувається, дуже різні, якщо брати всю цю масу
16 Jan 2023, 06:08
7808/37740
about 2 hours ago