Український чат Ванкуверу
-
Теж Lougheed 😅
-
+Ікеа в парі зупинок без пересадок
-
Теж😂
-
Ура! 300 учасників! Вітаю!
-
Може хтось знає де можна купити український прапор?
-
Є магазин з прапорами світу. Але там може не бути. У нас взагалі хенд мейд перший був, а потім замовили на Амазоні. А перший у нас на балконі висить тепер гордо)
-
The Flag Shop
1615 Powell St, Vancouver, BC V5L 1H5 (604) 736-8161 g.co/kgs/SFbAQC
-
О, топ
-
Дякую)
-
Ми будемо летіти з Грузії. Тільки вчора думала про те, як же тепер жити без хінкалі. А після вечірки піти пообідати хінкалі- це самий кайф)). Здивована, що нема саме грузинського ресторана. Невже так мало картвелів проживає у Ванкувері. Бо те, що присилали десь і чаті - там 4 хінкаліни в порції. Це єрундістіка). Треба брати мінімум 15 на двох. Так само, заморожені зварені вдома ніколи не будуть такими смачними, якими вони мають бути. Тільки якщо ви будете варити чан на 30 людей, може )).
-
Друзі доброго дня. Может кто то может подсказать из личного опыта . Возможно ли в Ванкувере снять квартиру как в других провинциях , заплатив аренду за один месяц + депозит за пол месяца? Или нужно будем оплачивать минимум за пол года, а то и за год ?
-
Як я знаю по законодавству депозит складає пів місячної оренди плати, тож можна. Я зараз теж підписую договір на нову оренду тож оплата за місяць та пів орендної плати депозиту
-
Тут скоріш за все за квартиру витрачають приблизно 60% заробітної плати, тож хто б знайшов такі кошти за рік заплатити?! Таке є в Південній Кореї
-
Дякую за відповідь .)
-
Загін Кіноманів (Youtube) ФАЙНА ЮКРАЙНА - ФЕНОМЕН ЧИ КРІНЖ?
Посилання на STIYSTIL - bit.ly/3EwrwzR Промокод «Kinoman” дає знижку 5%
Samsung Galaxy s22 Ultra - rozetka.com.ua/ua/news-articles-promotions/promotions/201957_sale_s22/ rozetka.com.ua/ua/news-articles-promotions/promotions/201957_sale_msams/ rozetka.com.ua/ua/news-articles-promotions/promotions/201957_sale_asams/
У цьому відео я доводжу, що Україна може створювати свій конкурентоспроможний гайповий продукт. А також розбираю реалії 2000-х років і ностальгую з вами, згадуючи улюблені скетчі Файни Юкрайни!
Ще одне хороше відео про "Файну Юкрайну" - www.youtube.com/watch?v=MptZdL-eyl0
Patreon ZK - www.patreon.com/zagin My Instagram - www.instagram.com/gordienko_vital Twitter: twitter.com/HordiienkoZK?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor
Підтримати армію тут - savelife.in.ua
Моя картка ПриватБанку - 4149 4993 4447 8704 Monobank - 5375411413042685
Instagram ZK - www.instagram.com/zagin_kinomaniv Telegram ZK - t.me/zagin_kinomaniv ZK Facebook - www.facebook.com/CinemaSquad
-
Привіт, друзі! Якщо комусь терміново потрібне тимчасове житло в Surrey/ Langley ✌️
В нас зараз звільнився Airbnb unit в районі Clayton Heights. Якщо комусь з українців потрібно зняти тимчасове повністю обмебльоване житло то ми зможемо дати своїм додаткову знижку - якщо комусь треба на місяць-два поки шукаєте довгострокову оренду.
Кому цікаво, пишіть мені! 💙💛
-
А грав хтось, в настолку "Серп"? Це найкраща настолка в історії