Український чат Ванкуверу
-
Скоро будете знати
-
/subscribedaily@ukrvanchatbot
-
гадаю на основі цього будуть вирішувати
-
Не знаю, але юагатьом приходило опитування по куает, як вони і шо вони
-
Хелоу всім:) Може хтось вже знає, чи буде продовжувати Канада надавати першу матеріальну допомогу і ворк перміт після червоної дати ( 31 березня)??
-
Я через місяць буду подавати на стади перміт , от і буде видно 😂
-
А як ти підтверджував український досвід в айті? Бо в нас же майже усі через фоп працювали, я тепер хз як свої 10 років підтвердити щоб їх зарахували
-
Ну ворк перміт і все що по куает було повинні давати тим в кого є віза або вони подалися , а от за гроші хз
-
Дякую , тоді чекаємо інфу)
-
А мені теж приходило але не по куает, а по постійному резидентству чи мені сподобався сервіс і які терміни очікування для мене здаються прийнятним))
-
Давайте ще
-
Коли ця інфа з'явиться, вона буде в кожній диркі 😂
-
Так, ще до 24 лютого
-
WAS: Популярна історія (Youtube) Втекти з СРСР: Ліліана Гасинська мріяла втекти з СРСР з 14 років. #was #shorts #срср За часів СРСР прорватися за Залізну завісу було майже неможливо. В артистів чи спортсменів ще були шанси: вони могли поїхати на гастролі чи змагання і стати неповертанцями. А звичайним громадянам доводилося вигадувати найфантастичніші способи втечі з СРСР. youtu.be/qx7SsvI7LU0 - Весь випуск Наш Patreon: www.patreon.com/was_ua Без реєстрації на Patreon Разово підтримати можна тут - pay.fondy.eu/s/HKHHGqb (Apple Pay, GooglePay) 5375 4141 3055 0204 Монобанк 4149 6293 1802 4528 Приват Крипта 0x74d05308bf7a6844b9902e989e9f7dc252800cbd (ETH) 1F94NJCKA7skPbZ61xVaWbWugEULbq2J7V (BTC) З питань рекламних інтеграцій пишіть на пошту: team@was.media Або в телеграм: t.me/m_i_t_y_a Наші подкасти: linktr.ee/was_history Наші соціальні мережі: linktr.ee/was.media
-
Ти ще до війни подавався? В мене дві компанії в Україні було, але ж там схема що в тебе контракт на якусь американську фірму прокладку. Цікаво як це все організувати тепер
-
Вбирати , там наприклад 😂
-
В мене є хороша партнерка по життю. Та я й сам добре готую
-
Виходь за мене , я буду готувати
-
@Maxhey ти що безсмертний? 😦
-
ще з минулої весни
16 Jan 2023, 06:08
8180/37752