Український чат Ванкуверу
-
Як я знаю по законодавству депозит складає пів місячної оренди плати, тож можна. Я зараз теж підписую договір на нову оренду тож оплата за місяць та пів орендної плати депозиту
-
Тут скоріш за все за квартиру витрачають приблизно 60% заробітної плати, тож хто б знайшов такі кошти за рік заплатити?! Таке є в Південній Кореї
-
Дякую за відповідь .)
-
Загін Кіноманів (Youtube) ФАЙНА ЮКРАЙНА - ФЕНОМЕН ЧИ КРІНЖ?
Посилання на STIYSTIL - bit.ly/3EwrwzR Промокод «Kinoman” дає знижку 5%
Samsung Galaxy s22 Ultra - rozetka.com.ua/ua/news-articles-promotions/promotions/201957_sale_s22/ rozetka.com.ua/ua/news-articles-promotions/promotions/201957_sale_msams/ rozetka.com.ua/ua/news-articles-promotions/promotions/201957_sale_asams/
У цьому відео я доводжу, що Україна може створювати свій конкурентоспроможний гайповий продукт. А також розбираю реалії 2000-х років і ностальгую з вами, згадуючи улюблені скетчі Файни Юкрайни!
Ще одне хороше відео про "Файну Юкрайну" - www.youtube.com/watch?v=MptZdL-eyl0
Patreon ZK - www.patreon.com/zagin My Instagram - www.instagram.com/gordienko_vital Twitter: twitter.com/HordiienkoZK?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor
Підтримати армію тут - savelife.in.ua
Моя картка ПриватБанку - 4149 4993 4447 8704 Monobank - 5375411413042685
Instagram ZK - www.instagram.com/zagin_kinomaniv Telegram ZK - t.me/zagin_kinomaniv ZK Facebook - www.facebook.com/CinemaSquad
-
Привіт, друзі! Якщо комусь терміново потрібне тимчасове житло в Surrey/ Langley ✌️
В нас зараз звільнився Airbnb unit в районі Clayton Heights. Якщо комусь з українців потрібно зняти тимчасове повністю обмебльоване житло то ми зможемо дати своїм додаткову знижку - якщо комусь треба на місяць-два поки шукаєте довгострокову оренду.
Кому цікаво, пишіть мені! 💙💛
-
А грав хтось, в настолку "Серп"? Це найкраща настолка в історії
-
Я - ваш кращий друг тепер
-
Ахаха
-
Ну значить пограємо)
-
#робота #пошукроботи
Привіт! Є #вакансія на посаду Administrative Assistant в фінансовій китайській компанії. 📍Richmond ➡️Повний і не повний робочій день ➡️Вимога одна: говорити китайською. Рівень В2, або HSK4-5. Деталі в пм. Дякую.
-
А ми не плануємо зібратись пограти в настолки часом ?)
-
Виходить що плануємо))
-
Пишіть свої варіанти, як бачите таку зустріч. Я теж подумаю над варіантами
-
У нас 100 доларів у будівлі