Український чат Ванкуверу
-
Ще раз похизуюся, що ми знайомі з хлопцями)
-
Вам треба одразу в імпакт сходити, потім поїхати в ЛІнк, здати тест і потім вони скажуть коли і куди вам йти
-
Підтримаю)
-
Сподіваюсь всі знають цей прикол від ветеранів космічних військ
-
Сока сока
-
-Скіки? Стіки!
-
Так, був сьогодні сказали що на початку квітня може починатися заняття
-
Починається
-
це безкоштовно?
-
По якомусь фото різав з мармуру
-
26х18
-
Всім привіт) Якщо комусь порібна буде компанія випити кави або просто погуляти, пишіть 🙂 Буду рада новим знайомствам 🥰 (Шукаю тут подруг)) (Живу в даунтауні)
-
САМВИДАВ (Youtube) Як втікти від новин (про Іво Бобула) | ХОРОШИЙ ПОГАНИЙ ЗЛИЙ ПОДКАСТ №108 #хпзп #подкаст Підтримай нас на Patreon, та отримай вирізане з усіх випусків, ранній доступ до ХПЗП та окремий щотижневий аудіо-подкаст. www.patreon.com/hpzp 00:00 - Як Костя Трембовецький ходив на 1+1 і любив там Україну; 04:11 - весільні конкурси і жарти про секс; 11:09 - про спільні риси Поплавського і Леонардо ДіКапріо; 18:51 - заходять якось в бар Дантес, Ткач, Зібров, Аня Трінчер і Костя... 22:45 - про переродження Українського ТБ; 26:18 - про Іво Бобула і новини, які не варті уваги; 36:38 - дід знову намагається зрозуміти інтернет; 41:23 - про чутливе ставлення до інфропростору; 46:58 - занурюємось в тему Іво Бобула з головою; 01:01:55 - вчимося ігнорувати новини і любити людство (але, насправді, все ще про Бобула); 01:13:29 - оцінка минулого по сучасним стандартам; 01:16:09 - підводимо підсумки і запрошуємо писати приємні речі в коментарях. Підписуйся на Самвидав - www.youtube.com/channel/UCRLp8x7uTQOgdC8Sz186DUg?sub_confirmation=1 Аудіоверсія ХПЗП доступна на Apple Podcasts, Google podcasts, Spotify, Soundcloud, та на усіх інших платформах для подкастів за два дні після виходу відео. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- НАШІ СОЦ.МЕРЕЖІ: Міша Рудь: www.instagram.com/mykhailorud Костя Трембовецький: www.instagram.com/trembowiecki Самвидав: www.instagram.com/samvydav.prod
-
І так. "Слов'яни" - не рекомендую. А цей 👇👇👇 хтось бачив ? youtu.be/3OpsYntQN30
-
(Шукаю тут подруг) Хлопці можуть не писати?))
-
Я у вас вірю))
-
Не спрацювало)))
-
З чоловіками мені не дуже дружиться)
-
Теж потрібно вміти
-
Хахахахха
16 Jan 2023, 06:08
8671/37329