Український чат Ванкуверу
-
Дякую всім за відповідь
-
Інформація від S.U.C.C.E.S.S
-
можливо, корисно буде – надсилаю більш детальну інформацію щодо One-time top-up to the Canada Housing Benefit – це одноразова виплата $500 для допомоги з орендною платою.и Кінцевий термін подачі заявки 31 березня 2023. На гарячій лінії щодо подання допомоги підтвердили, що CUAET українці можуть податися на цю виплату, але через те, що у більшості, мабуть, ще немає екаунта у Canada Revenue Agency, процес подачі можливо трохи складніший. Кроки для подачі заявки: Зателефонувати на контактну лінію Canada Revenue Agency: 1 800 959 8281 (press 5, then press 2, then stay on the line) попросити щоб зареєстрували ваш World Income (це інформація про ваш дохід за 2021 р). Вас мають перевести на іншу лінію для подачі інформації про World Income (де зареєструють ваш загальний дохід у 2021 році) Наступного дня зателефонувати на контактну лінію Housing Benefit - 1-800-282-8079 та зробити безпосередньо заявку або заповнити онлайн заявку тут apps.cra-arc.gc.ca/ebci/uisp/hbw/ntr
-
Дякую за розгорнуту відповідь🤝. На таку інформацію навіть не сподівалась🥳.
-
Всем привет Кто брал инструктора по вождение Поделитесь контактами пожалуйста 🙏🏻
-
Боже чувак шо ти несеш як завжди 🤦♂️
-
Тобі ніхто нічого не винен лол
-
Небо сьогодні прикольне)
-
Свиняджакузі.гіф
-
Стараюсь чувак
-
Вітаємо у чаті Jay 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Oksana 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Всі стіки-пропонуючі люди/боти йдуть в бан
-
Не забирай моїх клієнтів 😅
-
прив!! мене звати регіна чи реджі я татуер, мене сюди маріша заінвайтила я люблю їсти, працювати, пити пиво і грати в настолки приходьте на татушки
-
Вітаємо у чаті regi 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
блін ну я не люблю бити файнлайн
-
Прийшов! 🌚🌚🌚
-
Остав хоч одного 🥺👉👈
-
У загона кіноманів вийшов прикольний відос про героїв мемів і що з ними стало
16 Jan 2023, 06:08
9287/37378