Український чат Ванкуверу
-
Я до переїзду жила в Мексиці і бачила значно гірше картину в плані наркоманів, бомжів, безпеки. Забрудненість повітря до неможливості. Найбільшою проблемою мабуть все ж був менталітет. Проросійська позиція, дивні звички, непостійність та ненадійність, расизм. Щодо клімату і дощів, то з червня по вересень сезон дощів, потім землетруси маленькі щодня і великі 2-3 рази в рік. Якщо довго жити в якомусь місці і не як турист, то скрізь свої проблеми. Тут вже варто вирішувати з чим легше миритися, бо виправити нічого не можна
-
Згодна! Я тільки зараз починаю розуміти, що тут саме у цьому комфорт життя - у оточенні природи, звірів, можливості за 20 хвилин доїхати до гори…в Києві такого не знайдеш і близько ніде. Вже мовчу про свій Луганськ.
Мабудь, коли я повернусь до України після життя тут - будуть зовсім інші враження.
-
Звичайно, скрізь є недоліки, особливо в Мексиці, де мене з дітьми трохи не прирізали. Просто треба не мати завищених очікувань)
-
Ресторани і різноманітність кухні це дійсно великий плюс) мені канадці казали що Ванкувер - одне з найкращих міст Канади у плані закладів. Є дуже багато прикольних страв і автентичних місць де можна поїсти, хоча деколи треба прикласти зусиль щоб знайти їх. Але це того вартує, особливо якщо хтось любить смачно пожерти як я😂
-
Мені тут не вистачає культурного життя якогось, та київського «дорого-богато»😅 хочеться одягнути сукню, підбори і піти у рєстік😅
-
Коротше кажучи залишаємо місце для позитиву, бо це найгірші місяці по погоді) Треба зробити їх якомога менше сумними. А там можливо і Ванкувер вже зможе вас прикохати) А якщо ні, то можна подивитися Вікторію, наприклад або щось іще. Або і не у Канаді) Сподіваюся у вас буде все добре)
-
О, розумію..
-
По собі зрозуміла, що я можу легко переносити погоду, якщо знаю чим себе зайняти, якщо є робота та цікаві проекти, можливості для розвитку
-
Отож!)
-
Таак😍я теж в Сюрреї навіть зайшла в якийсь рандомний заклад, думала буде не дуже, але була дуже голодна, то суші реально топ були, такі прям свіженькі і великі
-
Але все одно такий заклад шо сукню і підбори туди не вдінеш точно😂😂
-
Кожному своє звичайно, це норм
-
Потрібно робити «сходку» тих, кому не вистачає підборів, та красоти😅 Бо з травня нових плать нема…як це так
-
😂😂