Український чат Ванкуверу
-
FILM.UA Group (Youtube) Справжній український побут. Скриня. Епізод 9
FILM.UA презентує новий випуск проєкту «Справжній український побут», у якому йдеться про традиції виготовлення скринь та роль цього предмету вжитку в житті українців.
Скрині для українок здавна мали особливе значення — їх вміст слугував своєрідною візитівкою й демонстрував працьовитість та статок господині. Наречені у них зберігали придане, а старше покоління — передавало скрині як спадок.
З чого виготовляли скрині, хто їх створював та як використовували у побуті — дивіться у відео.
За підтримку проєкту «Справжній український побут» FILM.UA завдячує постійним партнерам — бренду «Магнікор», компанії Mastercard і бренду «Духмяна Хата».
При підвищеному холестерині в кровоносних судинах можуть утворитись бляшки, через які кров тече повільніше. «Магнікор»зменшує ризики згущення крові та утворення тромбів. Препарат показаний людям з ішемічною хворобою серця.
Легкі на підйом дріжджі «Духмяна Хата» плекають багатовікові традиції та підтримують наші цінності, адже ці українські дріжджі ідеально підходять для сімейних рецептів, що їх українці передають з покоління в покоління.
За реалізацію проєкту ми також завдячуємо компанії Mastercard, що забезпечує стабільну роботу безготівкових платежів та продовжує розвивати інноваційні фінансові сервіси в Україні навіть під час війни.
Виконавчий продюсер – Тетяна Носенко Продюсери – Юлія Мордас, Олена Малкова Консультант – Марія Квітка Графіка – Євген Санніков
Магнікор FB fb.watch/fOTRvPb-iP/ YouTube youtu.be/IZdGvf3IuAg Духмяна Хата FB www.facebook.com/dukhmyana.khata Instagram www.instagram.com/duhmyana.hata/ Mastercard FB www.facebook.com/MastercardUkraine Instagram www.instagram.com/mastercardukraine/
-
Ми з дівчатами іноді влаштовуєм собі виходи в сукнях. Cactus Club, Joey, Piva, устриць поїсти, в караоке іноді так ходим. Все можливо організувати 😉
-
Привіт усім ! Можливо тут хтось дасть відповіді на моє питання? Маю знайомих, які планують їхати в Канаду( Альберту) скоро. Дівчині 18р, а хлопцю 17 років. Хтось йому сказав за опікунство, що він не в змозі буде в’їхати в країну. Але і вона (18 річна), по ходу, не в змозі бути опікуном для нього . Можливо хтось вже стикався з таким і знає, що варто робити в даній ситуації. Зарані вдячна !
-
Доброго вечора, люди допоможіть будласка хто може, я мама з Херсону,в нас тут така жопа, мені 43 роки, я залишилася без всякої роботи, грошей нема зовсім, мені прикро та соромно так прохати, але в мене син та нічого їсти , не знаю до кого звернутися, якщо є можливість допомогти, будь-якою сумою, працюю , або елементарно їжею чи побутовою хімією у самому місті Херсоні, у когось є знайомі у самому Херсоні чи щось таке, або можете допомогти чимось, буду дуже вдячна, в нас вже три тижні нема світла та води , можу все доказати, усі документи , допоможіть хто не байдужий..Вже зовсім зневірелась..та не знаю що робити
-
Найліпше буде написати листа з цим питанням в консульство Канади.
-
Так. Мене колись теж так розвели, але про дитину, що хворіла на рак. І фото присилали і навіть голосувухи. По стилю тексту дуже схоже. Так що дійсно перевіряйте.
-
Мені 17, дозволів не потрібно (вони до 16), а от опікунство пригодиться. В аеропорту його не перевіряли, хоч летіла сама, але знаю, що для багатьох процесів це обов’язково.
-
Вааау теж хочу
-
А це опікунство потрібно брати від обох батьків? Перекладене та завірене, вірно ?
-
Опікуном може бути громадянин Канади або людина з PR
-
Ходимо звичайно) Правда промочила ноги і злягла з запаленням 😀
-
Багато учасників сказали, що хотіли і змогли б зібратися на настолки у п'ятницю 2 грудня. Тож будемо планувати зустріч) Над форматом і місцем пропоную порозмірковувати разом)