Український чат Ванкуверу
-
youtu.be/NcTH1VXaXMQ
-
Це як блокувати тимчасово
-
Щоб точно ніхто транзакцій не зробив
-
Може заблокувати до того часу поки буде змога в банк сходити? Бо я поки що не знайшов як виставити ліміт на онлайн покупки
-
Кредитну заблокувала а щодо дебітної у налаштунках було щось з лімітом і я все виставила на 1 долар. Як зняття готівку так і інтернет покупки, тож може поки буде більш менш добре🤔 Дуже дякую вам усім за допомогу та поради, вже не в такій істериці та переживань
-
А фотографія копії паспорта українського тут теж нічого не дасть?
-
Бідося, шо кеш вкрали, але сподіваюся усе буде добре з картками
-
С кешом вийшло звичайно крайнє неприємно і підняла скандал, бо роботодавець сказав що все безпечно і ніхто не вкраде. А як сталося забрав свої слова назад і каже що я все вигадала
-
Без кешу ще прожить в Канаді можливо аніж без картки з грошима 🥲
-
youtu.be/VgnYVTe-L5Q
-
Цікаві лекції про Україну від професора Єльского університету. В українському перекладі
-
Усім привіт!
Я Іванка, фотограф та авторка YouTube блогу🏡 У Ванкувері другий місяць, зараз активно в пошуку роботи та клієнтів для зйомок)
- Підкажіть, будь ласка, може знаєте когось з місцевих, так сказати відомих у вузьких колах людей, кому можна було б запропонувати безкоштовну зйомку в замін на спільну публікацію для пошуку нової аудиторії? Або івенти, куди б ви порадили піти для нетворкінгу. Здається я вже готова роздавати візитки прям на вулиці😄
Мій сайт: ivankadiachuk.com/ Instagram (EN) - www.instagram.com/ivanka_photo_video Instagram (UA) - www.instagram.com/ivanka_diachuk
- Якщо маєте чи знаєте проекти чи постійну роботи у сфері фото/відео/маркетингу/SMM - буду дуже рада допомогти і поспівпрцювати!
Рівень англійської зараз не ідеальний, але окей для комунікації👌🏻
-
Карту тільки що змінила, тож я вже більш задоволена. Займаюсь взагалі, з 2016 року виїздкою. Як орендую житло піду до кінної асоціації в Бернебі, там можливо домовитися за тренування. Люблю цей спорт та комунікацію з тваринами, гарно знімає стрес 😌. З переїздами тільки так, але я думаю тобі теж знайоми)
-
Мені до Бернебі одну зупинку на скай трейні, та бачила що є декілька саме спортивних коней. Тож подивлюся як домовлюсь з тренерами. Скоріш за все напишу тобі пізніше по питанню продовження занять
-
Якщо не проти звісно