Український чат Ванкуверу
-
Привіт) Мене звуть Аня, 24 роки Я вчусь на річній програмі по VFX тут а також працюю помічником на кухні, поки навчаюсь. Мені подобається 3д, біологія і научпоп, фентезі і фантастика, жаби і гуляти біля водойм)
#introduce
-
Гарні захоплення!
-
Дякую^^
-
І ми в Коквітлемі)
-
Треба треба)
-
Було б іще цікаво влаштовувати зустрічі у різних районах також, щоб дізнаватися щось нове про Ванкувер) Наприклад можна зробити прогулянки
-
А що по VFX вже знаєте? Які технології вивчаєте?
-
Вчу Unreal Engine, Nuke, Maya. Ну це вже й знаю більш-менш, ще скульптинг в ZBrush роблю)
-
Я працюю зараз на Unreal) п до цього 7 років на Unity)
-
Привіт, мене звати Тетяна, мені 25 років. Приїхала у п’ятницю, на даний момент не працюю ( але шукаю роботу) Якщо хтось володіє інформацією де можна піти та вивчати англіську мову бо часу чекати немає. Дуже буду вдячна за зворотній зв’язок
-
Ну я пам'ятаю цю: Коляд коляд колядниця Добра з медом паляниця А без меду не така Дайте тітку п'ятака А п'ятак не такий Дайте щось там золотий)
-
youtu.be/8-kEu2RtF6k
-
Історія маскотів в українській рекламі)
-
Христос родився, Бог воплотився У вифлеємській яскині! В стайни убогій, нищеті многій Радість велика всім нині. Ангели співають, честь Єму віддають Богу і Творцю своєму. Ликуй, чоловіче, з рождества того, Христос бо від ада спасе душ много І від неволі вражої.