Український чат Ванкуверу
-
саме то, щоб фільтрувати інфу від ноунейм бідось
-
Все що треба зробити дівчині, це дожити до кінця наступного місяця за рахунок депозиту і зʼїхати, знайшовши нормальне житло за той час) так ти правий ми не знаємо його намірів, але в цій ситуації краще не перевіряти) На мою думку краще кинути через хй ахуєвшого індуса, ніж він кине тебе. Що до однобічності цієї історії, якщо чесно в мене немає жодних приводів не довіряти цій дівчині, бо я бачив дуже багато охуєвших нахабних неприємних індусів, і не бачив жодної такої 20ти річної Українки 🤷♂️ Тому заслуховувати іншу сторону конфлікту навіть нема бажання)
-
я лінгвіст) у мене дуже вузька спеціалізація була у магістратурі, котра спрямована на дослідження технік і стратегій маніпуляцій у спілкуванні, у контексті доказовості юр конфліктів
-
злив зараховано)
-
Може вона йому 8 лет домбила 🤣
-
я не психолог
-
Який ахуєнний психолог , одразу видно - професіонал 🥸
-
а не доросла жінка відповідальна за свої дії
-
Ані Лорак теж у нас "малєнькая дєвачка"
-
там не лише вона, там сторона конфлікту і її хлопець, котрий теж винаймає приміщення, сам факт того, що ситуація подана через призму віку, гендеру героїні це теж частина маніпулятивної стратегії, бо так вигідніше, я ж розглядаю ситуацію як конфлікт сторін
-
А от це обідно канєшна Якщо б я жив зі своєю дівчиною у індуса і цей індус таке чудив би, то я хз, мабуть для початку я б змусив його самостійно прати наші речі, якщо вже не можна користуватись пральною машиною 😆😆 Хлопець міг би і підрішати шось, бо нащо він тоді потрібен 🥲
-
у мене орендодавець і менеджер будівлі пані з Індії, прийняла нас з порога, без рефів, без кредіт сторі, з кицею, ми платимо вчасно і я її бачу раз на місяць у ліфті)
-
головне щоб сусіди були приємні) бо знаючи статистику, то сидіти треба буде з кумом того, кого підрізав