Український чат Ванкуверу
-
forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=snyDnhYL3E2wNRMe5Joq_Z1vA0mQhb1Cn9WCeoz6LM1UREEzNDkyVFNJN1pGNFEzSUxHV0NCOVhRSC4u&route=shorturl Вітаю всix 🙂 Хочу поділитися своєю програмою, на яку я отримав грант і зараз реалізую у Ванкувері. Це остання безкоштовна програма від YMCA для українців, тож не пропустіть можливість! Програма допоможе вам знайти надію, створити своє коло спілкування та стати більш усвідомленим у житті. На вас чекають: – професійна фотосесія, – похід у зал скелелазіння, – воркшоп із холотропного дихання, – створення власної прикраси – унікального кільця. Також програма включає мій 5-тижневий трансформаційний журнал, який я писав протягом 9 місяців. Усе це абсолютно безкоштовно! Зараз я набираю учасників і буду дуже вдячний, якщо ви заповните заявку. А ще я буду безмежно щасливий, якщо ви поділитеся цією можливістю у своїх соцмережах або розкажете про неї своїм друзям. Це дійсно дуже важливо!
-
👋 це знову Мирне Ралі🇺🇦 І цього тижня в нас уже 3 мітинги в різних районах Метро-Ванкувера Вибирайте, який до вас ближче і приходьте ❤️ Нью Вест: 📅 15.02 🕑 12:00 📍 Біля статуї The World's Tallest Tin Soldier Ванкувер: 📅 16.02 🕑 14:00 📍 Canada Place Кокітлам: 📅 16.02 🕑 14:00 📍Coquitlam City Hall Також доєднуйтеся до нашої групи в ФБ для інформації про наступні мітинги: www.facebook.com/groups/459125390433969/?ref=share&mibextid=NSMWBT
-
хто хоче пограти в боулінг в районі Holdom station… пишіть будь ласка мені в дм… ми збираємось о 7… можемо в 7:30 почати… maps.app.goo.gl/sMn4cvF8BuYC1UqS6?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
"Той, хто рятує одне життя, рятує весь світ" Вже завтра, у п'ятницю 14.02.2025 в етері🎙🇺🇦 радіопрограми Diaspora. FM o 7.00 AM - Invictus Games 2025: Перемоги й досягнення української збірної ветеранів; - Оголошення! Допомога соціально-реабілітаційному центру "Затишок" - Репортаж про офіційну церемонію передачі ключів від медичного гвинтокрила Sikorsky S-76A компанією Helijet International- трьом українським неурядовим організаціям - Maple Hope Fondation, Світовому Конгресу Українців та Ініціативи E+ www.youtube.com/watch?v=Zd_gWugbhNQ
-
youtu.be/N9OFQUXpr8g?si=MzSMStCECQ6zMG6b
-
Happy 60th Anniversary of National Flag of Canada Day!) 🇨🇦 🍁 🇨🇦 www.canada.ca/en/canadian-heritage/campaigns/national-flag-canada-day/about/declaration.html instagram.com/p/DGGcSTksLUo/
-
Безкоштовна психологічна допомога для українців через WorkBC. WorkBC оплачує 10 сесій з психологом, якщо ви знаходитеся в процесі пошуку роботи і шукати (чи отримати) роботу заважає стрес пов'язаний з іміграцією, проблемами в стосунках, тощо. Можете звернутися до україномовної робітниці WorkBC Oleksandra Sitalo [email protected] (604) 263-5005 Ext. 224 Вона зможе направити до україномовного психолога. Якщо ви вже є клієнтом WorkBC і у вас вже є case manager, напишіть мені в приват, я поділюся додатковою інформацією
-
На подачу продовження ВП ,фотографії паспорту(візи,штампи і тд) ви об'єднували в один файл,шоб відправити?
-
Привіт! Я Олексій – відеограф, який допоможе вам створити унікальне відео для бізнесу, бренду чи особистих проєктів. 🎬 Мої послуги: ✅ Зйомка з урахуванням ваших ідей та побажань. ✅ Креативний і персоналізований підхід до кожного проєкту. ✅ Якісний монтаж і професійна обробка відео. 💡 Чому варто обрати мене? Зараз я будую своє портфоліо, тому готовий брати проєкти БЕЗКОШТОВНО. За бажанням ви можете підтримати мене донатом у форматі TIPS. Тому я гадаю чудова можливість отримати якісний контент без зайвих витрат! Також із задоволенням співпрацюю з волонтерськими організаціями та допомагаю в реалізації важливих проєктів. 📩 Зв’яжіться зі мною: 🔹 Telegram: t.me/oleksii_titenko 🔹 Instagram: instagram.com/oleksii_titenko
-
🕊️Дякую усім, хто долучився до першого мирного протесту у Трайсітіз. Крутий настрій, єдність та ініціатива. Наступної неділі усі на Ралі у Ванкувері, а далі шукайте нас на перехресті біля Coquitlam City Hall щонеділі. Час TBC👋
-
в вас в фб тільки група? чи є в тг ще?
-
Лиш у ФБ, але думали і за Телеграм) Треба буде зробити)