Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті Kalin2911 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Доброго дня. Мене звати Анна я з України у Канаді 5 місяців, шукаю роботу в швейній промисловісті маю гарний стаж за плечима працювала на різних швейних машинах: пряма строчка, оверлог, розпошивальна, ґудзиків та петельна, а також на флетлоці. Якщо хтось знає де можна запитати, буду вдячна. Про себе мені 36, англійська слабка
-
Вітаємо у чаті Julia 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Дякую
-
www.eventbrite.ca/e/sunset-yoga-class-david-lam-park-vancouver-tickets-674017403197?aff=ebdssbdestsearch&keep_tld=1 Друзі, робимо йогу де всі гроші від квитків підуть на ЗСУ! Запрошую долучатись всі хто любить почувати себе добре і слідкує за своїм здоров'ям або просто кому таке цікаве!) У нас буде відведений час для знайомств і спілкування. Якщо ви спеціаліст, то розцінюйте це як можливість для нетворкінгу. Візьміть свої візитки:) Йога інструктор - Анастасія (www.facebook.com/anastasiia.burik), професіонал і спеціаліст своєї справи, яка підбирає программу яка включає любі рівні! Також можно задонатити на ЗСУ якщо не можете прийти особисто. Після івенту всім хто купить квитки або задонатить буде звіт що і куда пійшло на донати (50% піде у великі фонди, 50% на особисті контакти підрозділів). Всім дякую! Слава Україні!
-
Вітаємо у чаті Iryna 📧 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Добрий день, я Ірина, приїхала 10 місяців тому, артвчитель тут, волонтер, вчу англійську на курсах, зараз вже піду на 6 рівень з 8. Навчаю дітей малювати різноманітними техніками: акварель, олія, акріл та інші, запрошую, можна разом з батьками. Проводжу workshops з різними групами двома мовами : англ і укр., також веду онлайн заняття малювання з дітьми з 5 років, провела тут дві виставки- продаж і донати відправила в Україну, намагаюсь з кожного заняття підтримувати звідси. Живу біля Central Park у Vancouver. В Києві була своя художня студія більше 20 років. instagram.com/shexira?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Я доволі багато працював на будівництві у минулому, хочу поділитися деякими спостереженнями. Практика виплати зп на будівництві з затримкою у тиждень є розповсюдженою. Однак це не означає що пропрацювавши тиждень і звільнившись працівник не отримає грошей за відпрацьовані дні. Оплата має бути здійснена навіть за один день роботи. В роботодавця є 6 днів на те щоб розрахуватися якщо працівник звільнився сам і 48 годин якщо був звільнений. Про виплату зп раз на місяць я не чув ніколи. Всюди де я працював платили раз на два тижні в кінці тижня. Цикл може відрізнятися від роботодавця до роботодавця в залежності від циклу їх дебіторки. Раніше платили тільки чеком. Зараз багато хто почав депонувати на банківський рахунок, що набагато зручніше для працівника. Для цього при оформленні попросять реквізити рахунку - direct debit form якщо я не помиляюся. Далі, якщо працівник в штаті (payroll, not self employed), роботодавець зобов'язаний оплачувати державні вихідні. Крім того якщо вас викликали на робочий сайт, а роботи нема, або вкрай мало, вам забов'язані заплатити мінімум за 2 години праці. Якщо ж передбачався робочий день довше 8 годин - за 4 години. Правила з оплатою за 1.5 і подвійною ставкою доволі заплутані, раджу почитати на gov.bc.ca - шукайте Overtime Pay. В цілому для роботодавця більш вигідно щоб працівник був self employed, оскільки в такому випадку роботодавець не платить відрахування у ПФ і соцстрах з фонду зарплати. Особливо це актуально для малих і середніх фірм, більшим конторам пофіг. Однак деколи навіть для малих фірм брати працівників у штат краще, оскільки тоді не виникне проблем якщо люди не платять податки зі своїх зп, або не мають покриття WSBC (а повинні). У випадку виникнення проблем контролюючі органи можуть покарати роботодавця. Я НІКОЛИ не чув, щоб людину брали на self employed l, а потім переводили у штат як стандартна схема. Однак деякі роботодавці можуть запропонувати вибір - self employed or payroll. І на завершення - недоброчесність з оплатою праці суворо карається, аж до згортання бізнесу. Нажаль багато новоприбулих цього не знають, не володіють мовою або бояться втратити роботу; роботодавці це прекрасно розуміють і користуються цим. У разі виникнення проблем з оплатою я раджу попередити роботодавця що ви будете file complaint. Більшість роботодавців бояться цього. Якщо ж ні - йдіть на gov.bc.ua, шукайте make a complaint і оформлюйте скаргу.
-
Це не тобі вирішувати куди мені їхати, я запитала нормально, в гуглі може і 30 $ мінімалка бути. Я запитую в людей, які там і на власному досвіді знають. Але ти якраз відносишся до категорії українського бидла, яке втекло під час війни і роздає х**ові поради людям!!!
-
Нові події: Backpacking: Panorama Ridge дата: 16 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Backpacking: Heather trail дата: 29 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Вітаємо у чаті Мавроди 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Всім привіт, мене звати Юля. Я майстер манікюру і педикюру з трьохрічним досвідом. Запрошую до себе всіх красунь💗 📍2 хв від метро Бурквітлам. Для звʼязку і перегляду моїх робіт-моя сторіночка в інстаграмі @yuliia_nails_van На перший візит-любий дизайн у подарунок💝 Hello everyone, my name is Julia. I am a master of manicure and pedicure with three years of experience. I invite all the beauties to my place💗 📍2 minutes from Burquitlam metro station. To contact and view my works, visit my Instagram page @yuliia_nails_van For the first visit - any design as a gift💝
-
Маю столик з котрого донька виросла, віддам безкоштовно, район Kitsilano Beach, буду тут до 4тої сьогодні, а також завтра з 8мої до 4тої
-
Хто знає, чи є в Києві Ігрові автомати де можна виграти телефон,колонки,навушники,смарт-годинники, щоб було не в глуші, а десь на хрещатику чи на оболоні