Український чат Ванкуверу
-
Да, чув що там було
-
Та ну реально, це вже занадто. Навіть якоїсь додаткової інформації не несе. Ясно, що одні впевнені, що Притула і Ко краде, і доволі агресивно насаджують цю думку, але й така опозиція теж не є конструктивом, бо перейшла вже в якісь нездорові "ти лох, ні ти лох"
-
Я доначу притулі, програв ти 😂
-
А я тікток не знімав розійською пів року тому, та взагалі ніколи не знімав
-
я з Харцизька (це тил), по суті у Донецькій області, але вчився у Горлівці (14-15) там довелось талого снігу попити і у ванній поспати накрившись полицями
-
така робота у людей
-
* теперішні та наступні теж
-
як і всі попередні президенти
-
Петро Олексійович уйобок, тут думаю всі погодитись можуть легко
-
Тобі одного не вистачає, вирішив ще когось на додачу в срач? Якщо що, то загалом не дуже таке відстоювання думки грає на користь самої думки. Це як порохоботи (доречі, не здивюсь), які без конструктиву в кожному коментарі будь якої соціальної мережі стільки лайна виливають, що навіть вже асоціація з усім порошенківським якась гидка. Я не кажу, що опозиція зараз виглядає краще, але ви реально просто вже перейшли на якусь лайку один з одним, при чому 100% нічим це не закінчиться, бо кожен буде при своєму. Якщо що, то я теж буду при своєму відразу і про Пороха тут розводити з тобою срач не буду, якщо десь тут ти не згоден.
-
Свята людина
-
Тільки хотів сказати, в мене то 9 вечора, я вже відпрацював))
-
критика коли завгодно, але історичний вклад оцінити можна за результатом, а не у процесі