Український чат Ванкуверу
-
От знову якісь висновки. Ти юрист який знається на канадському праві? Чи хочаб в тебе є статистика по подібним справам тут? Звідки взагалі ти взяв шо якщо на мене нападуть то я буду стороною конфлікту? Тут доречі нападом може вважатись навіть якщо ти мені крикнеш щось типу «я тобі зараз єбальник розвалю», це вже вербал асалт.
-
але якщо треба це пояснювати то сорі
-
це метафора
-
мені не треба бути шефкухарем, щоб сказати, що борщ хуйовий на смак
-
і так далі
-
чи з виплатами пенсійними махінації
-
мабуть коли діда з бабою висилити хочуть на вулицю в'єбавши їм аренду в два рази вищу, то треба генієм бути, щоб зрозуміти, що це не поодинокий кейс
-
а також моніторю місцеві новини
-
"спєрва добєйся" оце твої доводи, я свої висновки будую по мірі спілкування з людьми котрі тут прожили досить довго (в районі 30 років іноді) і можуть дати ретроспективу того як тут формувалися соціальні обставини
-
а не систематизації даних, котрі невідомо як зібрані, як підраховані і на що повинні вплинути
-
тому довіряти треба власному досвіду
-
як і закон
-
це факт того, що статистика це маніпулятивна метода і її легко викривити у будь який бік
-
якщо згоріла одна квартира, то статистика того, що більшість квартир ціла не зробить власників згорівшої хати більш щасливими
-
якщо мені дадуть статистику, що у середньому у Канаді все безпечно і пиздато, то це не зробить Гастінгс більш приємною для відвідин місциною