Український чат Ванкуверу
-
У Port Moody вже другий день смог. Вчора почало тільки затягувати, під вечір нормасно затягнуло, а сьогодні взагалі як в тумані все
-
Цікаво чи є якісь центри допомоги постраждалим? Якщо є, дайте знати
-
Здається 1к апартаменти з особистою ванною кімнатою. Заїзд 30го серпня. 1600$/міс. На 2-4 міс. (Відсутня пральна та сушильна машина, є маленька кухня) Район Queen Elizabeth Park. abnb.me/5eIzsKBunCb
-
Щось не можу знайти рефералку.
-
До речі 5% за рекламу курсу адміну відрахуй))
-
t.me/BCKelownawithUkraine/682
-
Друзі, можливо тут серед нас ветеринар? Потрібно трошки проконсультуватися 👏🏻
-
Треба щоб в черзі за тобою стояв росіянин
-
Дівчата, всім привіт! Запрошую вас на нарощування та ламінуваня вій/брів. Мене звати Мар’яна. Я майстер по нарощуванню та ламінуванню вій/брів з семилітнім досвідом роботи. Випустила десятки успішних учениць, які працюють в таких країнах, як Казахстан, Азербайджан, Турція. Сама працювала та мала студію в Баку (Азербайджан). Тепер починаємо з нуля в Канаді. Приймаю в Метротауні по поденілках та вівторках. Буду рада з вами познайомитись. На першу зустріч знижка $10 від прайсу.
-
🇺🇦ПРАПОР УКРАЇНИ | Flag of Ukraine | Ukrainian flag🇺🇦 Встигніть придбати прапор України до Дня Незалежності! • Тканина: атлас високої якості (гладенький) • Розмір: 90 см х 140 см. (+/-3 см) • Є кишеня під флагшток (держак для прапора) • Вартість - 40 CAD (10% від продажу відправляємо на підтримку ЗСУ). • Прапор можу відправити поштою. Також можу привезти у West Vancouver. 🇺🇦Слава Україні! Героям Слава!🇺🇦