Український чат Ванкуверу
-
Ну а ти с малим IQ і що мені😄 Секрет тобі відкриваю , Люди мають можливість взрослішати , жити сьогоднішнім днем , а якщо ти пам'ятаєш як тебе образили більше ніж півроку назад ти маєш як мінімум психічний відклон , рекомендую сходити до психолога він може помогти змінитися , бо с такою проблемою жити життя тяжко .
-
Я тебе в зошит запишу 🤣 але поки що олівцем
-
Я ще в пошуках нової роботи , направлення робота на кухні помічником, в магазині одягу, на десь на складі, на викладку товару. (резюме відправляю і розношу особисто) Пишу сюди, можливо в групі у когось є якісь варіанти, дякую за увагу, всім гарної п'ятниці)))
-
І мені будь ласка)
-
хто знає манікюр/педикюр у центрі в українок?
-
Euronails у Нью Весті та в Йелтауні
-
Дякую
-
Кожну середу з 13 вересня о 18:00 www.broadwaychurch.com/alpha Безкоштовна вечеря! Україномовне спілкування! Тематичні дискусії! Broadway Church, 2700 East Broadway, Vancouver +1(604) 8666821 Олена Вхід вільний. Реєструйтесь!
-
Усім привіт. Плачу за пройдену верифікацію 50$. Мені потрібно зареєструвати канадську платіжну систему, але я з Луганської області, і там не проходять з луганської, донецької, Запорізької, херсонської області, через санкції. Там просто потрібна буде ваша виписка з монобанку і підтвердження вашої особистості (вам прийде посилання на телефон для верифікації, і там ви сфотографуєте свій паспорт і селфі зробите, цих даних у мене не буде) Тут нічого незаконного нема, просто прошу по-людськи, ну і готова заплатити, так як не кожен захоче. Сподіваюся на вашу допомогу
-
Усім привіт🤍 звільнилось місце на Ламінування вій або брів, фарбування брів хною або фарбою 26.08 сьогодні на 16:30💕☘️ працюю у ДТ✨ Мій інстаграм: instagram.com/irene_kavka?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
В сусідньому чаті пишуть: Щойно в лафардж парку була україномовна сім'я з новонародженою дитиною та рожевою коляскою. Сім'я пішла, окуляри залишились на столі. Хлопці, я не впевнена, що це ваші окуляри, тож залишу їх тут, але якщо ви прочитаєте це і я ще буду тут, у парку – дайте знати, я заберу окуляри з собою та віддам їх вам під час зустрічі.
-
усім привіт, шукаю кімнату поблизу громадського транспорту, бюджет +/- $1000. я студентка, 19 років з Києва, тут нікого не маю та дуже потребую кімнату. напишіть якщо знаєте когось або можете запропонувати кімнату
-
Прикольне шоу, яке роблять мої друзі із зірковими гостями) Подивіться та підтримайте, там весело)
-
youtu.be/FAZDK3i5FLc?si=yUzqZ6meLXHMCrLJ
-
Можливо комусь цікаво буде
-
Хееей, привіт! Сьогодні буде проходити виставка Product Expo 🥰 На виставці можна буде БЕЗКОШТОВНО спробувати VIP продукцію Amway (від енергетиків і протеїнових батончиків, до різної якісної косметики як для тіла так і обличчя) та отримати набори подарунків для 30 перших прибувших. Виставка розпочинається о 13.00 і захід буде до 18.00. Можна приходити у будь який час в цьому проміжку часу 🙃 Передзвоніть або напишіть коли прийдете, щоб могли вас зустріти і передати подарунки 🛍 Мій номер телефону для зв'язку : 604-725-1428 Address: Nikkei Cultural Centre 6688 Southoaks Crescent, Burnaby Вхід безкоштовний, при реєстрації я на вході вам може знадобитися наступна інформація: IBO name: Yuliia IBO last name: Kursenko Інформація про продукцію і онлайн реєстрація за формою : forms.gle/8vCAVPETrMvks3ba9