Український чат Ванкуверу
-
Будь ласка, долучайтеся!
-
❗️Збір коштів на придбання автомобіля для військових з 104 бригади ТРО. 🏧 5375 4112 0890 0964 🫙 Посилання на Банку 💵 Посилання на PayPal Кожна гривня допоможе наблизитися до цілі і забезпечить наших бійців автомобілем необхідним для ефективного виконання бойових завдань на Східному напрямку. Не будьте байдужими ‼️ По закінченню збору відзвітую. Слава Україні 🇺🇦 Звіти по цьому і попередніх зборах в моєму інстаграмі: @lahodanazar
-
Добрий вечір, шановні! На 16 листопада планується відкритий безкоштовний онлайн воркшоп "Фінансування Вашого Бізнесу" Запрошую Вас доєднатися P.S. якщо є труднощі з реєстраційною формою, залиште лайк - я пришлю окремо.
-
Підкажіть, чи подавався хтось на візітор візу в США? Є декілька запитань щодо бронювання appointment 🙏🙏
-
Пишу в приватні, дякую
-
Так, то правда) навіть 2 роки)
-
Доброго дня! Дорогі друзі, ми створили бізнес групу для українців у Ванкувері та BC! Тут ви знайдете цікаві новини про бізнес у Британській Колумбія. Наша мета зробити міцну бізнес еліту українців та сприяти її розвитку! Для детальнішої інформації переходять по посиланні! m.facebook.com/groups/1095037228526527/?ref=sharem.facebook.com/groups/1095037228526527/?ref%3Dshare&exp=7ffb&mibextid=S66gvF
-
Теж дуже здивувався, бо нам дуже полюбився Муді парк ще коли подорожували і я не міг зрозуміти, чому там такі старі дерева є. Потім дізнався що він старший від Стенлі парку.
-
Цікаве відео про історію Ванкуверу, формування районів і т.д.
-
youtu.be/QqNMp3GHKyw?si=Vw4gr2_XRTbsitTS
-
Дякую,зрозумів,а куди треба звертатися?
-
Чи винаймав хтось PO BOX в Canada post? Ніяк не можу дійти, можливо хтось може зорієнтувати по ціні?