Український чат Ванкуверу
-
Гугл?
-
Всім привіт 👋
-
Друзі, дякую, що додаєтеся до нашого чату ❤️ Нас стає більше і більше 😊 Я всіх вітаю з новорічними святами🎄 У наступн боому році ми продовжимо зустрічатися на настільні ігри та почнемо збиратися на прогулянки. Також у планах і інші формати. А поки давайте познайомимося ближче👋 Розкажіть про себе. Як це зробити описано по посиланню: t.me/ukrvanchat/864
-
Що ж, я почну😜 Мене звати Саша. Мені 32 роки. Я працюю розробником відеоігор на Unreal та Unity вже багато років. Я люблю відео та настільні ігри, захоплююсь наукою, кінорежисурою, люблю аніме, читаю книжки. Обожнюю подорожувати. У вільний час сам пишу книгу у жанрі магічний реалізм/антиутопія. Також працюю над своїми ігровими проектами. Веду тікток, а також цей чатик 🙂 Десь 6 років займався гумором. Брав участь у Розсміши Коміка. Я переїхав із своєю дівчиною більше року назад. Нам дуже подобається Ванкувер, але ми сумуємо за Україною, рідними та друзями там. #introduce
-
Привіт, хочу приєднатися до чудової ініціативи #introduce. Я Вероніка, мені 17 і я сама приїхала в Ванкувер чотири місяці тому. Вступила в Douglas College на програму Commerce & Business Administration, але навчання почнеться в січні, зараз працюю в Zara. Захоплююся читанням, часто готую і шукаю, чим би ще зайнятися. Сподіваюся зустріти в цій групі подруг, бо поки з ними тут не дуже плідно. Усім гарного дня! ❤️ p.s. мої соцмережі Інстаграм instagram.com/torkoniachka?igshid=YmMyMTA2M2Y= Тікток www.tiktok.com/@torkiii16
-
Моя Аня теж там навчається, але на Creative Writing
-
Хей! Я Дмитро. Приїхав у травні. В Україні 15 років працював у кіновиробництві оператором та асистентом оператора. 7 років займаюся відеомонтажем на Фрилансі та мав невеликий бізнес по проведенню відотрансляцій івентів та різного роду подій. Маю невеликий ютуб канал по фрилансу. Зараз живемо Ленглі, продовжую фрилансіть та іноді виїжджаю на невеликі зйомки. Шукаю цікаві контакти та партнерів по сквошу/великому тенісу/рибалці. #introduce
-
Діліться каналом)
-
ооо, клас! які враження? бо в мене поки тільки здивування від розкладу (5 пар на тиждень) 😅
-
4 предмети, один двічі на тиждень
-
ага, ну у мене так само було в першому семестрі, 4 предмети, тільки по одному разу на тиждень. і система навчання від української відрізняється. якщо будуть питання виникати - пиши в приватні повідомлення мені, бо я пам'ятаю мені дуже не вистачало когось хто б пояснив що там коїться)))
-
дуже дякую! 🥰
-
Всім привіт! Мене звати Аліна, майже 23 рочки, і я планую в кінці січня приїхати у Ванкувер. Майже весь цей час вчуся, із філології потрапила на тур менеджмент до китайців. Мрію колись знайти посаду в туризмі, яка дозволить складати і тестувати нові туристичні маршрути. З задоволенням об'їздила майже всю Україну, і дуже спрагла до подорожей. Крім того, обожнюю ААА ігри на середньовічну чи міфічну, фентезійну тематику. Авжеж до цього долучаються книги, аніме і манга. Хочу спробувати пограти в настолки. Буду рада новим знайомствам і теплій компанії! #introduce
-
Або до поширення цієї проблеми в масову. Приєднуйтеся 😂
-
Щоденний апдейт подій: Пробіжка вихідного дня 11 дата: Sunday, January 1, 2023 перейти до події перейти у групу Різдвяний концерт у Ванкувері дата: Saturday, January 7, 2023 перейти до події перейти у групу Malanka (Ukrainian New Year) дата: Saturday, January 21, 2023 перейти до події перейти у групу United for Ukraine Gala Dinner дата: Sunday, February 5, 2023 перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.