Український чат Ванкуверу
-
Бо мені щойно Canada Post за ручну кладь нарахували 240$. То я думаю чи немає дешевших опцій?
-
-
Ранок усім. Подруга нашого лендлорда шукає теннатів. Фотографій не маю, але якщо комусь буде цікаво - пошерю контакти.
-
Hi. Привіт всім ✨ Знову маю можливість запросити на концерт класичної музики наступного тижня. Деталі за лінкорам, а щоб отримати доступ до безкоштовних квитків 🆓 пишіть у приватні 💌 The concert is on Friday, November 17 at 7:30 PM at 4405 W. 8 Avenue. www.eventbrite.ca/e/muzewest-concerts-presents-ensemble-la-cigale-tickets-678853457967?discount=birthday10
-
Доброго вечора! Порекомендуйте якісь красиві чи цікаві місця, де можна завтра провести час? Можливо, якийсь передріздвяний ярмарок або просто красива набережна, аквапарк або ще щось? Дуже дякую.
-
The cheapest and smallest studios for rent in Vancouver Area. Close to the skytrain. This used to be a hotel and now tiny rentals from $850/month. The building is not in great condition but very cheap and may be good for some people. Send me a private message and I will provide with an email so you can send your application Royal Towers 140 6th St, New Westminster, BC V3L 2Z9 maps.app.goo.gl/pfp45dnkv3jv4CGL6
-
Багатьом так легше вимовляти тут.
-
Якщо комусь треба меблі, запрошую в чат, ціна договірна (Пс. Оголошення російською, якщо вас це може зачепити) t.me/movingsaleVan Вивіз з даунтауну
-
Всім привіт. Може хтось шукав, чи можна тут знайти таке? За запитом herring caviar не зовсім те знаходить і в магазині риби таке теж не знають)