Український чат Ванкуверу
-
Нічо ніхто не заблокує, в мене український акк ще з 2008 і там купа ігор починаючи із пс3. Купую українською карткою і все ок. Так само як і в епік на пк. Ціни для українського регіону дешевші і мови як правило є всі які додали розраби, якщо якоїсь мови нема то її нема для цієї гри в принципі
-
В мене ігри працюють українською. Може тому що я виставив мову консолі українську.
-
Друзі, завтра !!
-
Та ні, в мене канадський аккаунт і зазвичай дуже мало мов доступно. У мого брата в Бельгії бельгійський і він каже що в нього завжди майже є польська, російська і тд
-
Всім привіт , чоловік шукає роботу , бажано будівництво Має досвід в покладці ламінату , в харчовій промисловості ( завод по переробці мʼяса) , працював на мебельній фабриці. Англійська на низькому рівні Володіє польською мовою Буду вдячна за будь-яку інформацію
-
Можливо, сума квитків перевищує ліміт місячних покупок в інтернеті встановлених банком? Або може ви вже вичерпали частину ліміту і просто не вкладаєтесь у залишок. Ще як варіант - вимкнено подвійну конвертацію і платіжна система не може списати кошти.
-
Так і є, бо це інший регіон. У Північній Америці нема країн із офіційною польською чи російською мовами.
-
Друзі, зустрічаємось сьогодні о 1 p.m біля Art Gallery. www.facebook.com/share/7XY3DGLBWpsZ4x14/?mibextid=9VsGKo
-
📌 Чат UkrVancouver створений для українців. Тут ви можете самостійно публікувати актуальну інформацію, зокрема: пошук роботи, житла, нерухомості, знайомств тощо. 🇺🇦Українці Ванкувера в Telegram: Ukrainian Vancouver