Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті @Meggi_Ri 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті @kamapuliaaa 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті @BOBER0013 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Привіт) Мене звати Каміла, 3 місяці тому переїхала до Ванкуверу) Випусниця КПІ, маю досвід в Healthcare IT та зараз шукаю тут роботу бізнес аналітиком. Займаюся плівковою фотографією, організовую українські мітинги в Словаччині. Буду рада знайомствам і зустрічам в українському комʼюніті. Мій інст #introduce
-
Знову субота, знову імміграційний стрім. Запрошую t.me/sklexperience?livestream
-
Запрошую на щосуботній стрім. Сьогодні час змінено- 12:30. До зустрічі
-
У когось є зимовий сезонний пас на Гроус моунтен і є бажання покататися на тарзанках? З пасом безкоштовно це.
-
Вони на наче взимку не працюють (тарзанки)
-
Працюють із-за того що тепла погода і немає снігу
-
Запустили тимчасово
-
🌟 19 січня стартує перший великий тур Канадою Марини Круть! 🗓 За місяць співачка відвідає понад 20 міст у 8 провінціях Канади. Maryna Krut - українська бандуристка, співачка та поетеса, яка провезе традиційний український інструмент, бандуру, усією Канадою від Заходу до Сходу. KRUT на своїх концертах буде виконувати не тільки власні твори, а й розповідати історії із Донеччини та співати колядки із Галичини. 🎯 Благодійна мета туру — зібрати кошти на дрони для ЗСУ 🇺🇦 Кошти будуть передані до канадського благодійного фонду «Second Front Ukraine Foundation» на підтримку проєкту «Iron Birds For Ukraine» («Залізні Пташки Для України»). 🙌 Не втрачайте унікальну можливість відчути та зануритись у саме серце української культури. 🎫 "Early birds tickets" вже у продажу за посиланням: bit.ly/3Tx3gFp ! 👆🏻 📆 Повний розклад туру опублікуємо найближчім часом! Слідкуйте за новинами на наших сторінках!
-
Вітаємо у чаті @G 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
В граусі є трохи снігу для початківців буде норм 130 баксів пас сноуборд бути і шолом
-