Український чат Ванкуверу
-
Та ми вже там напороли трохи, то навряд чи вийде 😄 Бо у фрідома контракт на ім'я чоловіка, а у роджерса - на моє. Але користуюється новим номером чоловік
-
У Ванкувері більш менш регулярно проводяться збори різними людьми і мною включно. збираємо гроші на дрони, турнікети тощо. Зараз активний збір на дрони: t.me/ukrvanchat/38394. Вже 60+ дронів. Раніше в цьому чаті та в дружніх чатах ми назбирали трохи більше 10 000 доларів. Організації типу Maple Hope, української ліги і т.д. звітують про суми більше 10 000 000 зібраних коштів, але я там не дуже знаю куди і як саме.
-
Можна на добровільній основі зробити підписку на донати на якусь команду волонтерів тутешніх і розширяти цю практику, але мені здається в такому випадку підписані люди будуть трішки забивати на інші збори
-
Може й те, що ми маємо - це найкраще що може бути. Може мені особисто не вистачає розуміння того, що в Канаді є і я просто не відчуваю достатньої згуртованості і це лише моя ілюзія😅 але будь-яка ідея може щось дати. Багато хто мабудь все менше хоче збори шукати і щось робити. приємно, що не напали тут на мене. А зараз тут не забивають доречі? Відчуття що все більше життя затягує
-
Забивають якщо порівнювати з першими місяцями, але в цілому більшість донатять хоч кудись
-
Та все ок. Проблеми з мотивацією є і треба, щоб хтось нагадував про це. Якщо всі просто будуть надіятись, що хтось інший щось зробить, то ніхто нічого і не зробить в результаті)
-
Спасибі друже! Хочу уточнити що на сьогодні ми закупили 63 дрони 🇺🇦
-
Ok, Дякую
-
Продаю все що на фото За все $50 Забрати можна на Burquitlam
-
Mexico, road trip to Cancun💃🏖️ 🇲🇽 6 днів на пляжах Карибського моря, в супроводі гіда на комфортному авто 🚗⛽️⛱️🕍 На вас чекають залишки цивілізації Майя, сеноти, колоніальна архітектура, колоритна їжа, багато переїздів, емоцій та спогадів 🗿✈️ 🌮 🎭 Коли? 16-22 січня – 2 місця залишилось 22-28 січня – 3 місця залишилось Всю інформацію можна отримати написавши нам в особисті повідомлення або в закріпленому пості інстаграм 👉 тут
-
Привіт ) Я приймаю участь в змаганні для барменів і мені потрібні голоси. Один голос на день є для кожного безкоштовно. Мені потрібна прям максимальна кількість голосів. За два дні треба підняти мене з 10 до 5 місця. А потім ще 7 днів голосування треба вийти на 1 місце. Голосувати треба кожен день. Якщо підключити максимальну кількість своїх знайомих до цього - буду дуже вдячний !!! Чому мені це треба ? По перше, там є грошовий приз. І гроші би дуже не завадили. Але найголовніше - переможцю дадуть можливість розповісти свою історію для бартендер журналу в Штатах. Для мене це дуже крута можливість знову нагадати людям про війну в Україні. Дуже прошу вас максимально включитись в цей процес зі мною. Якщо є така можливість, звісно ))) Щиро дякую barboss.org/2023/denys