Український чат Ванкуверу
-
fb.me/e/W1LsU8jZ
-
Українське об'єднання студентів організовує мітинг на тему нещодавніх обстрілів України росією. Можемо підтримати та прийти, проявити активну громадську позицію.
-
Всім привіт! Може, хтось нещодавно здавав драйвінг тест? Пошерьте, будь ласка, контакти україномовного інструктора 🥹
-
Ukrainian Student Union запрошує на протест у цю неділю 14 січня о 14:00. Велике прохання доєднатись! (якщо дозволить погода)
-
fb.me/e/W1LsU8jZ
-
Вітаємо у чаті @ViktorSynytsyn 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті @tachikomi 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Мене звати Крістіан 33 роки, Я займаюсь vfx в кіноіндустрії більше 7 років. Обожнюю грати в пінг поні тоже якщо хтось теж любить можемо пограти. В Ванкувер переїхав декілька місяців тому, зараз шукаю роботу в місцевій компанії) Також до цього 15 років мизичного досвіду, саунд дизайну так продюсерства) працював над декількома треками Kalush) Всім гарного дня, #introduce
-
Дякую 🥹
-
дякую!
-
Доброго дня! 😊 Якщо є баскетболісти у чаті, пишіть мені. Є ідея зробити команду з українців, для участі у чоловічій лізі міста для аматорів.🏀
-
якщо є дівчата волейболістки, пишіть мені, теж зберемося ☺️
-
підкажіть будь ласка, для подачі документів на PR маю перекласти своє свідоцтво про народження і тд. підкажіть у кого є досвід де краще зробити завірений переклад? також, один із документів не маю на руках, але є фото
-
Я перекладав в Інни Євпак. В неї раніше був офіс а Метротауні, але здається вона переїхала
-
Добрий день! Мене звати Anna Starikov, я скін-терапевт - косметолог, спеціалізуюсь на апаратних методиках в поєднанні з космоцевтичними засобами. Маю більш ніж 12-річний практичний досвід в Україні, Ізраїлі, декількох країнах Европи та Канаді . Працювала в різних кліматичних зонах з різними типами шкіри, тому в мене дуже великий досвід завдяки якому я досягаю найкращих результатів при співпраці з пацієнтами ! Допомагаю вирішити всі проблеми повʼязані зі шкірою : ▫️акне та постакне, ▫️пігментація, ▫️купероз та розацея, ▫️себорея, ▫️антіейдж, ліфтинг ( найсучасніша апаратна технологія 3D lifting), ▫️підбір та аналіз домашнього догляду ▫️навчаю правильно доглядати та розуміти потреби шкіри залежно від її стану та ін. Працюю з найсучаснішою програмою діагностики та ведення новоутворень. Я дбаю про кожну деталь✨, щоб забезпечити Вам найвищу якість послуг, які спрямовані здоровʼя, відновлення еластичності, природного блиску, вирівнювання тону шкіри та зменшення ознак старіння. Я вже працюю у Ванкувері ( Coquitlam), тож Ви можете звертатись до мене та отримувати не лише ефективний догляд, а й відпочинок для душі ✨ Моя сторінка в Instagram, на яку ви можете підписатись та переглянути відгуки, а також дізнатися більше про мою роботу та почерпнути багато корисної інформації. www.instagram.com/cosmetologist_vancouver?igsh=ZzkzZ3d0dnUyNnVh&utm_source=qr Також, ви можете легко записатись на консультацію, написавши мені в особисті повідомлення, де ми підберемо найкращі процедури для вашої шкіри! Поспішайте здійснити перші кроки до здоров'я та краси ✨