Український чат Ванкуверу
-
Не кажіть, що ви не чули і не знали!☺️ 20 січня у Ванкувері буде концерт укр виконавиці Krutь, ціни наразі від 35$, а діткам взагалі безкоштовно! Тому гайда, купуйте квитки, підтримуйте українське, не на словах, а на ділі bit.ly/3Tx3gFp Це космічно красиво!!!
-
не всі викупають)
-
Я знаю Олесю.
-
Раді Вас запросити в групу English Speaking Club, завдяки якій Ви будете більш впевнено розмовляти англійською! Ми запрошуємо на наше перше заняття-знайомство для того, щоб Ви остаточно вирішили, що Вам це буде цікаво і корисно. Перше заняття буде проходити 11 січня (четвер) о 19:30 по Ванкуверу на платформі Zoom. Для запису та отримання посилання, долучіться до групи телеграм t.me/+9aFItl293MhmMThi Після заняття-знайомства ми стартуємо з програмою, що розрахована на 3 місяці (18 січня - 14 березня 2024), тобто група буде займатись впродовж 3 місяців задля покращення розмовних навичків англійської мови, словникового запасу. Вартість 3-місячного курсу становить 100$.
-
може хтось підказати хто отримував тур візу в США у Ванкувері через скільки днів після співбесіди змогли забрати паспорт?
-
зрозумів, дякую вам!
-
Через тиждень. Навіть менше
-
В мою компанію шукають Сеньйора Дата Аналіста.
-
Check out this job at Kano: www.linkedin.com/jobs/view/3797030541
-
Ну таке собі, не знаю, можливо я дуже звик до старої транслітерації