Український чат Ванкуверу
-
www.instagram.com/p/C2QTa_jPozE/?igsh=ZWU3NWhtNWwwNmI4
-
Усім доброго дня, Є невеличке прохання. У мене є міні-збір на ФпВ дрони і я б була дуже вдячна будь-якій допомозі. Усі деталі у пості в інстаграмі, тому додаю посилання на пост. Моя ціль : 15 000 грв. Для кого : 43 окрема механізована бригада ( Небесна Мара ) Як задонатити : Monobank : send.monobank.ua/jar/3FDXnoVFqv Номер карти : 5375 4112 1409 8407 PayPal : [email protected] E-mail transfer: [email protected] Як можна допомогти, якщо немає можливості задонатити? Поширити пост в істаграмі, написати коментар чи навіть просто лайк вже зробить краще ❤ Вдячна за будь-яку допомогу і донат, ви найкращі.
-
Вітаємо у чаті @tychecc 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Здаються кімнати в Port Moody у будинку , від 1100 до 1250 для пар 1400-1500 якщо знімаєте до 3 місяців та більше . Можлива по суто на оренда . Комнати з меблями та постіллю , все включено світ та wifi також
-
Вітаємо у чаті @🙈 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
З 3-го лютого починаємо вже 6-й сезон занять в Українському Клубі розмовної англійської мови. Заняття відбуватимуться по 23-є березня включно, як завжди - по суботах, як завжди - БЕЗКОШТОВНО, та ще й просто біля Metrotown Skytrain Station. На Вас чекає приємна дружня атмосфера, підсилена горнятком чаю-кави зі смаколиками. Відвідування занять - за попереднім записом. Для запису та з запитаннями звертайтесь за адресою електронної пошти, що вказана в постері, або реєструйтеся за посиланням forms.office.com/r/TcJB6yT26C З додатковими питаннями можете звертатись до мене в приват. У зв'язку з популярністю заходу пріоритет буде надано новим учасникам. Учасники попередніх сезонів теж можуть відвідувати Клуб за наявності вільних місць.
-
Вітаю 👋 Потрібні моделі на фарбування брів хною українського бренду Zola Також ламінування вій ( вії мають бути короткі або прямі ростучі вниз ) Оплата лише за матеріали Мій інстаграм www.instagram.com/nazarevych_brows?igsh=ZHZjOWdkcjZ3MWw1
-
З березня 2024 буде доступний до оренди (від 2 тижнів до року) нижній поверх будинку в West Vancouver (вулиця біля Taylor Way, поруч Park Royal, школи, daycare) 2 bedroom 2 baths МЕБЛЬОВАНА, з двома телевізорами з ковдрами/подушками/матрацами/білизною і навіть можемо рушники дати + басейн + джакузі. На поверсі окремий термостат на обігрів, окрема пральня, окремий вхід, камін. Кухня з посудом та навіть кавоваркою. Хто хоче в лютому 2024 приїхати на OPEN HOUSE щодо довгострокової оренди (4500$ комунальні включені) то додавайтесь будь-ласка в Телеграм, щоб не загубитись t.me/+kLwE3c8UEJU2MWIy Кого цікавить короткострокова оренда - пишіть в особисті.
-
Вітаємо у чаті @Andrii 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Я тут робив apostillegroup.com.ua/ua/kontaktna-informaciya.html
-
Пересилають в єлектронному також