Український чат Ванкуверу
-
Так і є. Особисто я виїхав з України тому , що є деякі речі , які я не можу змінити (рівень корупції і тд). І я відверто про це кажу. Звичайно є і свої плюси. Але мінуси все переважили саме тому я в Канаді. А сидіти в Канаді і кричати «моя країна найкраща» -вважаю це блюзнірством. Треба бути відвертим в першу чергу перед самим собою .
-
1) Війна ще не скінчилось. 2) Будучи за кордоном - зменшується використання ел.енергії в Україні, якої зараз критично мало. Також споживання бензину тощо. 3) Є можливість заробити гроші й допогти своїй країні. Багато хто лишився можливості зараз працювати в Україні, самі знаєте. 4) Зберегти життя й здоров‘я дитині. Тому наразі ваш коментар видається мені дивним.
-
Я з України. Я виїхала 25 лютого , разом з донькою . Спершу була дорога до Польщі, потім Канада. Я писала про татарів, з котрими спілкувалась в Казахстані, і котрі просто прагнуть забути депортацію і хвалять путіна. То мені дивно. Моя тітка живе в Севастополі. То моє друге місто. Мій син під БахмУтом. Де я повинна зараз бути? P. S. Так, я люблю Україну.
-
Так.Мрію про повернення
-
Якщо мені знадобиться ваша думка, то я обов'язково запитаю.
-
Багато вільного часу)
-
Та у нас в чаті як раз таке дуже рідко) ми тут стараємося дружити і піднімати один одному настрій)
-
Бо де посваритися вистачає і без цього чату)