Український чат Ванкуверу
-
Моріки, окрім філе лосося (той і в костко збс) файні та недорогі як раз у тнт
-
У meiga (тнт на мінімалках) теж якбука копійкові. І банани, вони зараз 68 центів/lb. На інше щось не дуже звертала уваги
-
ЕКСПРЕС ШКОЛА ПРАВИЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ - спеціальний проект, для всіх, хто хоче правильно харчуватися, щоб відчувати себе краще, а також коригувати та контролювати свою вагу. Тут ви отримаєте інформацію про харчування, і зможете використовувати її для себе і своїх близьких протягом усього життя. За вашим бажанням у вас з'явиться персональний консультант по харчуванню, а також ви зможете отримати паспорт свого організму (склад і будову свого організму і такий цікавий показник, як біологічний вік (вік не по паспорту, а вік організму та роботи внутрішніх органів))🤗
-
Чудово жити, коли твій улюблений фрукт то банан 😂
-
Це коли закінчилося майже все, окрім м'яса, молока та яєць 😁
-
До речі... а на фанекспо ніхто не збирається часом? 👀
-
Там буде голос Астаріона, ось що головне 🫠
-
Повертайся обов'язково, воно того варте! Я он з грудня вже 300+ годин награла... ніяк не відпусте, блін 😅
-
Я ще в перший акт граю і то поки відклав, бо Зельду пройти треба, але дуже хочу повернутися
-
З пт по пн у Ванкувері
-
А тут посилання працють? Можу сторінку івенту в інсті дати. Загалом кров, лайно, пісок і цукор, намішали усього 😅 Актори серіалів, озвучки ігрових і аніме персонажей, кріейтори коміксів, автограф і фотосесії, косплеї, виступи тематичні, мерч і все таке
-
Купляєш одразу day pass і, власне, маєш доступ до усього, окрім автографів і фотосесії. Їх ніби треба букати окремо і я досі не можу роздуплитися як 🫠