Український чат Ванкуверу
-
Але вони просто живуть в своїх містечках. Наприклад у Норз вані і Вест вані.
-
То ви рідко first Nations бачите скоріш за все.
-
Так і тут дуже багато. Вони можуть виглядати повністю як європейці і бути повністю інтегрованими
-
Треба змінювати їх місце у суспільстві, популяризувати різні професії, хоббі та ін.
-
Коротше кажучи, я не в захваті, що злочинність і наркоманія поширена серед індідженос, але я проти того, щоб ставити на всіх них ярмо, не кажучи про позитивні приклади, а також мені просто здається, що ми тут взагалі новенькі, щоб вчити їх як їм жити на територіях, які вони не зовсім добровільно проживають
-
Ні, ніхто не має ставити клеймо на підставі національності чи раси, бо це і є расизм. Та посиійно забивати всім в голову відчуття провини на підставі білої шкіри це вже занадто! У тих людей ( у кожного індивіда окремо) є всі можливості обирати, як саме вони хочуть жити. Вони і обирають
-
В KPMG працює одна людина яка індіжінос і стала Партнером
-
Раді запросити Вас в групу з підготовки до іспиту CELPIP General: - заняття 3 рази на тиждень - вчитель проходить сертифікацію перевіряючого іспити CELPIP (має сертифікат CELTA) Повірте, краще одразу підготуватись один раз ніж перездавати іспит декілька разів. Деталі щодо підготовки за посиланням або в приватні повідомлення www.facebook.com/share/neYjqDqnDnvQH9vN/?mibextid=9l3rBW