Український чат Ванкуверу
-
а, сексісто-ейджист)
-
і щось маєш проти старих жінок
-
просто ти ейджист
-
Літо на носі, провітрюй частіше ) ще трохи перебити можна якимось арома свічками/паличками. Це ще не найгірший варіант, я півтора роки тому кімнату шукав, натрапив на одну - а там бабусина хата, в максимально негативному сенсі, брудна і дуже сильно пахне бабусею
-
Біля Лафардж озера сьогодні (може не тільки сьогодні, але я оце вранці побачила) на деревах розвішані червоні сукні з прикріпленими фото і історіями зниклих/вбитих індідженос жінок та дівчат. Кому мало в житті болю сходіть.
-
взагалі, я там просто каву люблю пить, і дивитись на групу азійських літніх жінок, шо кожен день о 9 ранку там танцюють. Зазвичай це підіймає настрій, а от сьогодні вирішила чогось ще й пройтись)
-
Теж заселялися в старий будинок з запахом старих будинку і лендлорду 😅
-
Собою...
-
Провітрювання + арома свічки + у зволожувач повітря масла капнути - це все допомагає, але я б не радила прям з перших днів, бо змішається все, і люди, і коні. Буде запах і будинку, і арома-штук. Трошки потерпіть спершу, попровітрюйте. На щастя скоро літо, можна собі дозволити відкрити все. А потім, коли запах стане менш помітним, можна і ароматизувати
-
А як довго ви вже там живете?
-
Ну от сьогодні погода гарна я все по відкривав і запалив аромапалочки в стратегічних місцях. Прикол шо запах цей не дуже помітний с першого разу, ми коли дивилися будинок його не помітили. Але коли довго знаходишся то дуже він кумарить. Прям голова починає боліти і потім навіть на вулиці відчуваєш його від себе
-
О, ну так, то має пофіксити більшу частину. Терпіння вам 🥹
-
А, ля, ну то ще треба деякий час помучатись. В вас ще там, скоріш за все, окрім кухні і ванної кімнати, в ковроліні? Має бути трохи легше після ретельного вологого прибирання килимів
-
Ну от на наступному тижні будуть робити клінінг і деодорайзинг килимів і ще трохи згодом покрасять всі стіни та стелю, моя найбільша надія шо це допоможе прибрати максимум цього запаху. Бо чуваки шо тут жили до нас якісь грізнулі, тут пил і бруд навіть в тих місцях якими по ідеї постійно користуються