Український чат Ванкуверу
-
Ой, то певно не я один це памʼятаю. цікавий факт, що лише одна згадка за пошуком «Каховка/Каховська». ГЕС - 0 результатів Дамба - лише пару новини/оголошення. Рущьнявою такий ж самий результат пошуку. Виходить ніколи й обговорення не було чи само видалилось?
-
Ну бля, там атмосфера чисто чуваків які всю свою персоналіті будують навколо переїзду до Канади і ведуть про це блог російською. Типу - а ви знали шо в Канаді розетки 120в і звичайні прилади на 220в не будуть працювати! - Сьогодні ми сходили в тім хортонс і зараз ми подєлімся із вами впєчптлєнвямі!😄😄😄
-
А ось про відмазку Павла за видалення репостів. Всі читайте жовтузний канал «Реальная война»!!! Похуй на ЗМІ по типу суспільного та купу інших.
-
Ой, а ось і чат не про війну та пруф про видалення смс -> бану учасників, які обговорювали. Чат про АДОПТАЦІЮ В КАНАДІ, НЕ ПРО ВІЙНУ!!!!! НЕ НА ЧАСІ Тому ви видаляємо всі згадки за війну!!!!
-
Знаєте що дійсно цікавить, чому замовчують зараз люди що є в обох чатах. Також що до «прихильників» Цікавить вас чи не цікавить вас що я роблю, маєте ви іншу думку чи позицію- що ви знаходити зараз у цьому спілкуванні? Змогу виплюснити хейту? Нехай вам то допоможе. То я радий буду у вас у нагоді. You are welcome
-
Я думаю топік скоро можна буде закривати. Це улюбленець половини Сіфона, який був промоутний до адмінів та хвастався, що донатити не буде та це брєд
-
Я теж з Одеси (не зовсім, бо я тільки 6 років там жив, а до того Кременчук, що та сама двіжуга по мові). І є купа класних та адекватних людей з Одеси, так що не узагальнюй)