Український чат Ванкуверу
-
Моя мама вже нікому. Якщо ти бачиш, я проти таких заяв. Але ти теж робиш майже те саме, починаєш гойдати, різко висловлюєшся. Мені не близькі ні їх закидони в стилі диванних воїнів, не твої в стилі пацанчика з району
-
Не треба, просто в ава -> едіт -> пермішини зайти та додати учасника
-
Ми всі все зрозуміли. Ви мені краще не робите, іншим учасникам чату теж. І один одному тим паче. Не робіть мені нерви, будь ласка. І старайтеся без оцього поливання брудом. Я із зовсім іншим настроєм це все створював
-
Ладно, я перша
-
Швидко лайкнули, бо наступне фото буде з під хвоста (а там какашкі)
-
Щодо чату того - то я туди 2 роки тому додався, ще до переїзду, спочатку норм було, а потім якось він звернув не туди. Навіть з російською в чаті я згоден був, бо ну не всім же щелепу правильну пощастило мати.. Та якось з часом почало воно зайобувати що там максимально в сторону більшість дивиться, наче і немає війни ніякої, головне де гречку та творог знайти (досі пишаюсь собою що створив це поняття творогів та творожного чату, не дякуйте). Залишив чат якраз коли про ГЕС там щімити почали, остання крапля, так би мовити )
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @itsflorein 🧚! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
Ось на то все окрім сумки їм, по-ідеї, пофігу. Якщо воно у вас в адекватній кількості
-
Що до поклажа + особиста: в мене була сумка вагою поклажі + бананка на поясі + подушка + пляшка
-
Летіли з Варшави до Франкфурта. Ручну зважували вибірково, коли їм здавалося, що в пассажира забагацько усього або розміри сильно пепевищують норму. Перед нами стопнули бабку, сказали їй покласти сумку в таку типу коробку. Сумка не влізла і її розвернули, типу щоб привела у порядок габарити поклажі
-
Як справи?
-
Добрий вечір як кажуть, дуже стало неприємно що обговорюють за спиною, якщо у когось є питання щодо моєї думки я вас уважно готовий вислухати, зауважте я та не користуюся можливістю писати російською бо як описано в чаті у військових така можливість є, військовий квиток із службою 3 роки в зоні АТО адміністраторам здатний надати, але не про це будемо, які у кого питання до мене особисто?