Український чат Ванкуверу
-
Виривала, можу дати свою лікарню. Але в них лікар може це зробити тільки раз в два місяці. Але все пройшло супер та швидко. Заплатила 800 баксів за два, взагалі мало коштувати 600, але я захотіла новомодну анастезію, яка по факту була така сама як звичайна. Якщо треба щось ще підказати то можете писати в будь-який момент
-
Всім привіт🙌🏻, я отако завітав до вас у гості на 3 дні, на цих вихідних,і чуток приофігів настільки мені місто соподалось і його вайб(шей на норм погоду попав), зразу почав шукати варіанти як тут до вас переїхати. Катався на ліфті/убері і з 7 таксистів кожен сказав шо не планує ніде переїжжати і його тут прям все влаштовує(крім цін). Буду радий якшо поділитесь своїми враженнями хто тут вже трохи проживає, або накидайте реакцій якшо вам ванкувер прям заходить і ви відучваєте шо найшли своє місце (бо в мене прям такі відчуття після поїздки).😅
-
Усім привіт, НЕСПІШНО збираю банду шоб зняти разом будинок на 4-6 осіб. Про себе: Не пю, не курю, наркоти не вживаю ВЗАГАЛІ. Багато не говорю, люблю більше робити... В молодості був спортсменом. Ціную чистоту та спокій в будинку. Після 10 години – тихий час. Чесний, прямий та відвертий – в крайньому випадку намагаюсь таким бути. Шукаю ТАКИХ САМИХ людей Гнучкий щодо локації - Burnaby, Langley, Surrey, Coqutlam, Richmond. Vancouver, West \ North Vancouver… проте з досвіду бачив більш кращі варіанти в плані price \ value в Сурі. По ціні 750-1000 за звичайну кімнату та 1300-1500 за мастер думаю можна буде з комуналкою і інтернетом вписатись. Також ПРИЄДНАЮСЬ до компанії якщо хтось шукає співмешканця і моя кандидатура видається цікавою. Мені особисто потрібно буде гараж і 220вольт для зарядки ел. Авто ( я можу оплатити вартість встановлення додаткової резетки) Деталі прошу в ПП.
-
Дуже гарне і доступне місто, пару мільонів повністю вистачить щоб тут влаштуватись... Дощі трохи зимою правда...
-
Друзі, напевно перший раз ця група буде робити збір, прошу долучитися. На авто для військ, для мого однокласника з Донецька. Людина за освітою доктор, в ЗСУ з перших днів вторгнення. Ось трохи його пост: Для виконання завдань підрозділу мобільної групи інструкторів з тактичної медицини потрібно допомогти накопичити необхідної суми на автомобіль. 🎯 Ціль: 100 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/6nWGnA9Lnq 💳Номер картки банки 5375 4112 1568 2969 Гроші ніби не великі, думаю назбираємо. Свої реквізити не даю, даю зразу банку товарища в Україні. Якщо треба якісь додаткові данні та звіти, то пишіть любі питання, все відповім.
-
Друзі, напевно перший раз публічно з початку війни прошу допомоги про збір, тому прошу долучитися. На авто для військ, для мого однокласника з Донецька. Людина за освітою доктор, в ЗСУ з перших днів вторгнення. Ось трохи його пост: Для виконання завдань підрозділу мобільної групи інструкторів з тактичної медицини потрібно допомогти накопичити необхідної суми на автомобіль. 🎯 Ціль: 100 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/6nWGnA9Lnq 💳Номер картки банки 5375 4112 1568 2969 Гроші ніби не великі, думаю назбираємо. Свої реквізити не даю, даю зразу банку товарища в Україні. Якщо треба якісь додаткові данні та звіти, то пишіть любі питання, все відповім.
-
живу тут 5 років майже. В місті багато плюсів, але й багато мінусів. (логічно бля🤣🤣) Але, незважаючи на всі мінуси, як Ванкувера (ГВА), так і влади я зрозумів, що це моє місто. Що помітив за 4.5 роки — стало більш небезпечно (даунтаун, Кітс, Суррей звісно), набагато більше крекхедів. Звісно ціни зросли піздець як. Але, якщо уникати специфічних місцевостей (увечері на мейн+хестінг), та багато заробляти, то тут дуже добре. А якщо ще й фанат хайків, каяків та подібного спорту на свіжому повітрі — краще місця не знайти. Але це лише моя думка, мої почуття міста. Багато деталей у кожного персонально, та багато різних критеріїв по яким вони оцінюють.
-
Дуже дякую за рекомендацію, Олександр 🙏
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @Philch88 🍔! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @olesia_todoresko 🐸! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
Добрий день! Чи може хтось порекомендувати зареєстрованого психолога з ліцензією тут, у Ванкуверу. Бажано Україномовного, але можна і Англомовного 🙏
-
drannakhaylis.janeapp.com/locations/anna-khaylis
-
-
поки таких не бачив)))