Український чат Ванкуверу
-
Коли в мене виникла проблема, я не знав ні що робити ні кому телефонувати, то 1. Потрібна якась методічка 2. Не думаю що суциідальникі зможуть адекватно долго шукати інформацію та чекати десь на лінії або гуглити
-
Ні, якщо не психолог, то не потрібно порад) Це точно. А вот надати телефони- це корисно
-
Я не психолог, тож мої поради не дуже мають сенс, але як на мене алгоритм такий: 1. Ви вже набрали ванну та несете тостер - дзвоніть 988 2. Ви розмірковуєте вскритись у теплій ванні бо там зручно і ніхто не заважатиме, або поїхати зробити це десь на заході сонця на березі моря, бо то красиво і романтично - пиздуйте до психолога, або хоча б поговоріть із кимось про це
-
Це важка тема. У своєму чаті ми надавали контакти психологів і тут у Канаді, та проводили опитування що до психологічного стану людей, що приїхали. Так були відповіді позитивні на питання «чи є в вас суциідальні думки» Так що питаннє це актуальне
-
Психологів україномовних - не телефони канадські
-
Ні не має. То я побачив ваш пост, вирішив що ви десь узагальнили
-
Завтра (у неділю) в обід збираємось поплавати на каяках у норс Ванкувері отуто maps.app.goo.gl/eyjAssP1ypeh3ciu5?g_st=com.google.maps.preview.copy або отуто maps.app.goo.gl/7Mso6mmd7tka2EsaA?g_st=com.google.maps.preview.copy можливо комусь цікаво приєднатися
-
Усім доброго ранку, збираю банду шоб зняти разом будинок або таунхаус на 4-6 осіб. Про себе: 1. Не пю, не курю, наркоти не вживаю ВЗАГАЛІ. 2. Багато не говорю, люблю більше робити... 3. В молодості був спортсменом. 4. Ціную чистоту та спокій в будинку. 5. Після 9 години – тихий час. Не розумію як 2 чоловіки можуть гучно говорити накухні коли третій намагається заснути... 6. Чесний, прямий та відвертий – в крайньому випадку намагаюсь таким бути. Шукаю ТАКИХ САМИХ людей... ну якщо говорите більше ніж я – то не проблема... Цікавитть локація що на скріншоті -, Langley, Surrey, , Port Moody, Maple Ridge можливо Burnaby, Coqutlam. проте з досвіду бачив більш кращі варіанти в плані price \ value в Сурі. По ціні 750-1000 за звичайну кімнату та 1200-1400 за мастер думаю можна буде з комуналкою і інтернетом вписатись. Це буде гарний просторий будинок з великою кухнею і купою місця для одягу та інших речей на відміну від бейсменту чи квартири. Також ПРИЄДНАЮСЬ до компанії якщо хтось шукає співмешканця і моя кандидатура видається цікавою. Деталі прошу в ПП.
-
Американський суд підтвердив те, що в Мінцифри роками заперечували: 13 січня 2022 року російські хакери зламали Дію і отримали чутливі дані 13,5 млн українців. Ця база даних давно продається на форумах в даркнеті. Одного із організаторів зламу тепер американці оголосили в розшук.