Український чат Ванкуверу
-
Привіт! Збираю 30К для ЗСУ 💙💛 www.instagram.com/p/C9WaaHsRKjO/?igsh=ZWFqNXkwY3R1bHlu Буду дуже вдячна за ваш донат 🙏 send.monobank.ua/jar/6e9rNqdg6q?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaa876xvHLX4JyFkFwlxu1hMRDVz8tYi7-lawd5IDJUFyO94pRgQ9LcxtEo_aem_ngVu7Ca85dvgi77MaXGq-g
-
Терміново! Будь ласка якщо можливо хтось має якийсь підробіток, чи інформацію, жіночка 67 років просить домомоги. Номер телефону 1 (778) 887-6310 Зустрів її біля Granville Skytrain Station, працювала з дітьми раніше, в Канаді рік
-
Хто які фільми дивився нещодавно? Порекомендуйте щось на вечір🍿🎬
-
Головне той, що сподобався самим
-
Не важливо
-
Кінотеатр Парадізо
-
“Red eye” 2005
-
Boy Kills World
-
Зустрічайте! 🇺🇦 УКРАЇНСЬКА ДИТЯЧА ЧИТАНКА у New Westminster Public Library за співпрацею з Бібліотекою "ЗЕРНА". Вже цієї осені! Деталі заходів узгоджуються з адміністрацією бібліотеки. --- УВАГА! Якщо ви маєте бажання долучитись до організації заходів або у якості читача-виховника - ЗВЕРТАЙТЕСЬ ❤️ --- 📣 Ваші пропозиції-думки важливі для нас! Пишіть у коментарях щодо частоти проведення читанок, часу проведення та віку дітей, міста в яких ви б хотіли щоб проводились дитячі читанки. СЛІДКУЙТЕ ЗА НОВИНАМИ 💙💛 www.facebook.com/share/3dfra7vPY6ozNj5m/?mibextid=LQQJ4d
-
А зараз подивилися Man Up з Саймоном Пегом. Гарний ромком. Люблю фільми з Саймоном Пегом)
-
Цей дивилися. Правда дуже давно.
-
Я б порадив «багряний пік»
-
І ще в процесі перегляду Проблеми 3 тіл. Але це серіал. Захопив соу фар непогано. В мене стоять ще однойменна книга на полиці непрочитана
-
«Мама!» тоді гляньте, 2.5 години в напрузі і сюра
-
Ладно, третя спроба «Платформа», «Лобстер», «Паразити»