Український чат Ванкуверу
-
Хоча, думаю, краще подзвонити в якусь службу підтримки українців в Канаді і поговорити там про це
-
Ахвхах, бля... Думаю, якщо не виплатили йому перший внесок, то можна написати, що не будемо знімати і все. Чи можна просто не брати трубку. Після підписання мені ключі не віддавали до поки я внесок не зробив. Контракт - це типу намір про аренду більше... Ну а що він зробить, цей сексуальний злочинець?))))
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @sofia_osvitech 🍹! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
Привіт! Таке питання, може хто буде знати😄 У Вайт Рок на кордоні зі Штатами є національний парк з аркою, де ми без візи можемо територіально ніби в Штатах знаходитись і без візи можемо спокійно зі сторони Канади заходити в цей парк. Чи можна так само зробити зі сторони Штатів? Якщо людина не має візи в Канаду, чи може вона зі сторони Штатів пройти в цей парк? Бо це здається ніби нейтральна територія. Ми так з подругою хочемо зустрітись🙈🙈🙈 в неї немає канадської візи, а в мене американської🙈
-
не знаю як щодо парку, але в в інших місцях краще не ризикувати ) в мене босс живе там поряд, за одну вулицю від кордону, каже ну його нахєр, я не ризикую там гуляти, щоб раптом не заступити куди не треба ) розповідав історію як приїхала до когось у гості на район дівчина з Франції, бігала по пляжу в навушниках, завтикала де там кордон, бо на пляжі воно не дуже позначено - то її звінтили американські погранці, відвезли кудись на південь штату, де вона три місяці тусувалась у в'язниці