Український чат Ванкуверу
-
Та дівчині ж 😂
-
Хтось відправляв посилку в Україну, де було щось коштовне? Хочу відправити iPhone, можливо хтось знає де і як це краще зробити?
-
Чому я Вас можу навчити: Який софт варто вчити і скільки це коштує? Основи монтажу Файловий менеджмент Колор-грейдінг Основи моушн-дизайну Саунд-дизайн Створення динамічних переходів Ефекти Аудіо-міксинг Шумодав Стабілізація Сторітелінг Вибір правильного формату відео Робота з багатокамерними проектами Використання масок Робота з текстовими елементами та титрами Анімування зображень та графіки Оптимізація відео для різних платформ (YouTube, Instagram, TikTok) Робота з Proxy-файлами для швидшого редагування Інтеграція 3D-елементів у відео Відновлення пошкоджених або погано записаних відеоматеріалів І ще багато іншого! Цікаво подивитися мої роботи? Переходь: youtu.be/fFv7xxNuAlE?si=RroCBWPTuvwRyRaQ
-
👨🏫 Про мене: Мене звуть Гліб, я відеограф та моушен-дизайнер. Маю досвід роботи на продакшен-студіях і на фрілансі, а також знімаю відео на ютуб. Тепер я тут, щоб допомогти вам розкрити свій потенціал! 📅 Деталі курсу: • Тривалість: 1 година • Формат: Індивідуальні заняття, онлайн або очно в Ванкувері • Ціна: 60$ за заняття, є можливість купити пакет зі знижкою 💻 Вимагання: Мати компʼютер здатний потягнути середні навантаження 📞 Готові почати? Напишіть мені повідомлення або залиште коментар нижче ⬇️ Чому я Вас можу навчити?
-
ЗАПРОШУЮ НА ЗАНЯТТЯ З ВІДЕОМОНТАЖУ! 🎬 Ми живемо в епоху, коли відео є найпопулярнішим видом контенту. Багато хто бажає почати створювати свої власні відео, але не знає, з чого почати. Приєднуйтесь до моїх уроків, де я проведу вас крок за кроком від базових навичок до професійних технік створення якісного відео, будь то для соціальних мереж чи комерційної зйомки. 🔎 Чому варто обрати мої уроки? • Експертне керівництво: З 8-річним досвідом у створенні контенту я навчу вас всім тонкощам відеомонтажу. • Практичне навчання: Практичні заняття, зосереджені на реальних проєктах та завданнях. • Індивідуальний підхід: Незалежно від вашого рівня, я адаптую уроки до ваших потреб. • Інсайти індустрії: Дізнайтесь про поради та хитрощі, які використовують професіонали у своїй роботі. • Моушн-графіка: Зануртесь у світ анімації та додайте динамічні візуальні ефекти до своїх проєктів.
-
Дякую.
-
Якщо умовно це гроші від батьків на навчання в коледжі
-
Чи будуть це вважати доходом в кінці таксового року?