Український чат Ванкуверу
-
music.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw
-
www.youtube.com/live/eod5LAlp5BU?si=Q9Y9hUWsnCjP-hwI
-
@KatarynaNikolaieva твої родичі?) (зліва)
-
Happy New Year!)
-
Відзначають новий рік?! 🤣
-
#робота Привіт! Є вакансія на парт тайм Нью Вестмінстер Дві зміни на тиждень в будні з 20.00 до 02.00 ночі $18 за годину + тіпси Пишіть мені тільки, якщо у вас розмовна англійська 🙏🏻
-
так, по всій Канаді, вчора бачив їх на прямий трансляції на СВС ютюб каналі, countdown coast to coast, 6 time zones доречі в Канаді
-
New Year's UNLIMITED📊📊📊📊📊TradingView PremiumPRO - Cracked Version Available for Everyone (Desktop)📊📊📊📊📊 TradingView is a globally popular charting platform trusted by over 60 million traders and investors to discover opportunities in markets worldwide. With its robust tools, it’s become the go-to for many in Forex, crypto, and stock trading. But now, you don’t have to pay for it! Cracked Version Released: 03-November2024 Version: 8.9 – Desktop Package: Premium System Requirements: Windows 7-11 🧲Current repacks in our group🧲 —AtlasVPN —IPTVPlayer —Office and much more.... 🌸 🌸 Pass= Pa$$$w0RD@$$$$$$ ✍️ 🏠 𝙲𝚑𝚊𝚗𝚗𝚎𝚕 @repackMEME
-
Друзі, запрошуємо усіх, хто хотів би більше дізнатися про українські свята і традиції на виставку про Маланку! www.facebook.com/share/p/1EQU7DBXwt/
-
Доброго вечора. Терміново потрібна інформація. Чи можете порадити, може хтось мав досвід, або хтось знає де це перевірити, або може просто хтось знає. Мені потрібно летіти з Ванкувера в Будапешт, є переліт з пересадкою в Хітроу(Британія), чи можу я так полетіти якщо не маю візи Британії? Маю візу Канади та ворк перміти. Пересадка не селф менеджмент. Пересадка меньше 24 годин
-
Дякую.