Український чат Ванкуверу
-
Судячи по фамілії подумала що маже бути наш співітчизник🙄
-
Прям дякую вам за те як хвилютеся за Коліна.
-
Я адресу бачила, але зрозумійте мене правильно. Якщо людина згубила вранці начне бити в сполох в найближчі години. А я повернути зможу тільки ввечері, так як працюю.
-
Завжди подобалось, що люди викладають саме фото документів, а не просто пишуть імʼя власника По типу якщо тут є його знайомі, то не дізнаються по імені та прізвищу. Обовʼязково треба адреса, ріст, вага, колір очей та волосся. Ну й фото, щоб точно не переплутати Я в такі моменти думаю, що краще хай мої документи на віки вічні загубляться, ніж хтось їх знайде та закине в інтернет, де їх може зберегти будь-хто для різних цілей
-
Дякую вам за вашу думку. Власка знайшли
-
Хаха
-
Блін, тільки до нього додому хотів сходити повідомити
-
Це насправді не думка, це просто повага до чужих особистих чутливих даних та ще порушення закону У деяких випадках це просто може бути ведмежа послуга
-
Дякую буду знати. А ще переконалась, що наші люди як завжди найкращі.
-
Не потрібно язвити
-
Вам просто пояснили з точки зору логіки, закону та поваги до особистих даних власника
-
Я не язвила. А дійсно сказала що вдяна нашим людям які мені допомогли.А ви приймайте як бажаєте маєте на це право. Гарного дня.
-
В мене теж була ситуація одного разу коли мені скинули контракт, як приклад, але він був заповнений з особистими даними іншої людини і так співпало що я знала ту людину 😄 також довелось підсвітити тому хто скидав що це не ок так робити😬 Це дійсно може зашкодити інший людині, тому це важливо розуміти і не ображатись на такий зворотній зв’язок 🙏 це дуже конструктивний фідбек
-
Дякую вам😁