Український чат Ванкуверу
-
Підкажіть уже хто отримав продовження ворперміта чи ще ні. І скільки часу ви чекаєте? Ми чекаємо з серпня місяця на продовження.
-
Чекали 3 місяці.
-
ПОВІДОМЛЕННЯ: Якщо хтось ще не знає, в Ванкувері є велика група Настолок і Мафія. Кому цікаво, пишіть мені… або Катерині.
-
Ага(
-
я тобі кредит вже відкрив
-
forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=snyDnhYL3E2wNRMe5Joq_Z1vA0mQhb1Cn9WCeoz6LM1UREEzNDkyVFNJN1pGNFEzSUxHV0NCOVhRSC4u&route=shorturl Вітаю всіх! Бажаю чудового початку тижня! Хочу поділитися своєю програмою, на яку я отримав грант і зараз реалізую у Ванкувері. Це остання безкоштовна програма від YMCA для українців, тож не пропустіть можливість! Програма допоможе вам знайти надію, створити своє коло спілкування та стати більш усвідомленим у житті. На вас чекають: – професійна фотосесія, – похід у зал скелелазіння, – воркшоп із холотропного дихання, – створення власної прикраси – унікального кільця. Також програма включає мій 5-тижневий трансформаційний журнал, який я писав протягом 9 місяців. Усе це абсолютно безкоштовно! Зараз я набираю учасників і буду дуже вдячний, якщо ви заповните заявку. А ще я буду безмежно щасливий, якщо ви поділитеся цією можливістю у своїх соцмережах або розкажете про неї своїм друзям. Це дійсно дуже важливо!
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка хтось їде найближчим часом з України? Або підкажіть будь ласка групи де про такі послуги спілкуються. Потрібна допомога з невеликим пакунком.
-
Ти про мою групу настолок і підстолок?
-
тебе не бачив вже 100 років… останній раз у серпні на Бюрард брідж… і то, в 2023 кажись
-
ну може не знає за це тут хтось
-
tak)
-
Якщо так, то то офіційна група по настолкам Укрванчату
-
Я іноді приходжу) познайомитися з новими людьми) але через графіки в мене часто не виходить навіть при бажанні
-
десь були такі слова «а все що не по графіку, нафіг нафіг»…))