Український чат Ванкуверу
-
Хах. Спробуй) але може згоріти срака
-
Рекомендую, якщо хочеться спокійного чогось
-
Ми зараз дивимося серіал After Life. Приємний, на сумні теми, але затишний і британський
-
Давай і мені прихопи😂
-
Дивлюся серіал😂 не зрівняється звичайно з серіалом який відбувається тут😂😂😂
-
Треба буде глянути, я люблб затишні серіали)
-
Мені здається що його ніколи не дознімають
-
Я тільки що зрозуміла що з британських серіалів бачила тільки Шерлока Хтось дивився Шерлока з кембербетчем?
-
Рекомендація цієї п'ятниці - Людина Швейцарський Ніж. (Креативний неймінг ще до всіх ваших людини бензопил 😂, хто поняв, той поняв) Класний і дуже незвичайний фільм. Дехто не зможе оцінити художню цінність газів, але я рекомендую все ж пересилити себе, адже кіно прекрасне. Ролі виконані чудовими акторами. Даніель Редкліф взагалі гарний актор, а не тільки Гаррі Поттер, але про це можна поговорити окремо. Цей фільм дає змогу і посміятися і посумувати і сказати в голос Ватафак?! Рекомендую! #кінорекомендація
-
Додому😂 Жартую) Якщо чесно самій цікаво чи є тут хороші пивоварні)
-
А куди ви зазвичай ходите на пиво?
-
Можно і додому, але я більше по вину вдома :) На гренвіл острові прикольна пивоварня. Є ще ось ця. Ми там не були, але пиво пили Four Winds Brewing Co.
-
Всім привіт👋 нещодавно знайшов цю групу) Мене звати Яків, мені 27. Трохи про себе: 20 років займаюся жонглюванням, 10 настільним тенісом, футболом та шахами. Останні 10 років працював тренером. Зараз працюю тренером з великого тенісу, але мрію про створення власної студії жонглювання.
-
Круто! Ніколи не жонглював (не рахуючи гілками дерев 😂). Але мабуть спробував би колись