Український чат Ванкуверу
-
Нові події: DAKHABRAKHA from Ukraine - Vancouver Show дата: 18 березня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Вітаємо у чаті Александр 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Привіт Александрдр. Я хочу працювати і заробляти гроші. Щоб зарплата кожну неділю чи середу. Щоб робота не важка, сидячи на дивані с телефона. Бажано андроїд або сімбіан. Чи постійно треба сидіти на дивані? Чи фірма видає робочий диван? Маю бегатолітній досвід. Пишіть в лс, чи пп.. оп
-
Вітаємо у чаті Анна 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Доброго дня шукаю кімнату з підселенням у Ванкувері .Про себе мене звати Ольга 54 роки
-
Друзі, додавайтеся до мене в інстаграмі 😉 instagram.com/yam_fasrpawn?igshid=YmJhNjkzNzY=
-
САМВИДАВ (Youtube) ХОРОШИЙ ПОГАНИЙ ЗЛИЙ СТРІМ | ЗБІР НА ПІКАП ДЛЯ ЗСУ Нарешті повертаємось до стрімів, і сьогодні ми збираємо на пікап для 58 бригади ОК "Північ". Монобанка: send.monobank.ua/jar/6DmzB2CAZu або 5375411203134130 Privatbank: tinyurl.com/y5e8s8nh або 5375411204638519 PayPal: [email protected] Крипта: ETH: 0x1a476D578C02A54fe139a4AcDB66f926E1b9845F BTC: bc1qdvxn8knatat993ek030fvnlvdex3n4s7f85z3e УСІ ЗРУЧНІ РЕКВІЗИТИ: docs.google.com/document/d/1ApLajSOS3RQ7Fd9kIpKMPbSCry_VqpFoZwLk9l8x9cw/edit?usp=sharing Підписуйтесь на наш патреон: www.patreon.com/hpzp ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- НАШІ СОЦ.МЕРЕЖІ: Міша Рудь: www.instagram.com/mykhailorud Костя Трембовецький: www.instagram.com/trembowiecki Самвидав: www.instagram.com/samvydav.prod
-
Вітаємо у чаті Alena 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаю! Напевно, це оголошення для відчайдухів, які з твариною і довго не можуть знайти житло. З 1 березня здається кімната в New Westminster, 1000 доларів, комунальні входять, орендна на 6 місяців мінімум. Місце розчудове, поруч з Queens park, транспорта розв'язка гарна. Я жила тут півроку з кицею і дитиною. Киця, в мене не сильно домашня в Україні була, то тут виходила у вікно, гуляла собі і поверталася. В будинку здається ще одна кімната в якій живе вихований канадець, дуже тихий, якого і не видно. Є мінус, це господарка трохи with a mental health issues. Всі подробиці в особисті.
-
+ 😊
-
Щоденний апдейт подій: CANDLE-LIT VIGIL in solidarity with Ukraine дата: 24 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу Річниця війни! дата: 25 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу Пробіжка вихідного дня 19 дата: 26 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу A YEAR OF FULL SCALE INVASION дата: 26 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу Interview Skills: Getting Ready & Answering Commonly Asked Questions (Eng) дата: 27 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу Get it On - A Benefit for Ukrainian Refugees in Poland дата: 10 березня 2023 р. перейти до події перейти у групу DAKHABRAKHA from Ukraine - Vancouver Show дата: 18 березня 2023 р. перейти до події перейти у групу Juan de Fuca trail дата: 19 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Вітаємо у чаті Michael 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Nataliia 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'