Український чат Ванкуверу
-
Він сказав, що шарить, що все більше в світі саме ця форма стає основною і пообіцяв що буде так казати, але додав, що орієнтуються на англійський правопис, якщо того буде потребувати контекст.
-
Я нещодавно вчив chatgpt використовувати Kyiv та Chornobyl
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
Вітаємо у чаті Габріелла 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Всім доброго дня! Шановна громадо, кто хоче придбати кофти або футболки на українську тематику! Будь ласка напишіть мені смс на телефон 7784446196 Прайс лист : Футболки 35/45$ Толстовки :65/75$ Давайте підтримаємо український бізнес в Канаді! Знаю їх особисто.
-
Затарюйтеся футболочками
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
Гарної якості чи одноразові?
-
Вітаємо у чаті Олена 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті J 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Гарної)
-
Щоденний апдейт подій: CANDLE-LIT VIGIL in solidarity with Ukraine дата: 24 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу Річниця війни! дата: 25 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу Пробіжка вихідного дня 19 дата: 26 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу A YEAR OF FULL SCALE INVASION дата: 26 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу Interview Skills: Getting Ready & Answering Commonly Asked Questions (Eng) дата: 27 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу Get it On - A Benefit for Ukrainian Refugees in Poland дата: 10 березня 2023 р. перейти до події перейти у групу DAKHABRAKHA from Ukraine - Vancouver Show дата: 18 березня 2023 р. перейти до події перейти у групу Juan de Fuca trail дата: 19 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Доречі наприклад може якийсь тип тканини викликати алергію та вироблятись десь на заводах в бідних країнах за допомогою рабської праці. На справді від цього нікуди не дітись і багато чого чим на заході користиємося саме так виробляється. Я десь дивився відео з підрахунками що якщо у вас є телефон, одежа, їжа, то на вас десь працює 50 рабів або людей з умовами праці які дорівнюють рабським