Український чат Ванкуверу
-
Триває збір на турнікети! Долучайтеся. Щоб задонатити не потрібен аккаунт PayPal. Є опція оплати з кредитки. 🪖⛑Нові донати: Oleksandr Dashko - $5 Hanna Krykavliuk - $240 Kateryna Kanariia - $20 Ursula Tabaka - $50 Yaryna Prykhodko - $10 Varvara Ilina - $20 Khrystyna Oliinyk - $50 Khrystyna Oliinyk - $20 Roman Kovalov - $10 Glib Khotyaintsev - $50 [🧵🧵🧵🧶🧶🧶🧶🧶🧶🧶🧶🧶] Зібрано $480 з $3500🏁
-
Доброго дня, чи може хтось допомогти перевезти диван сьогодні? (Не безкоштовно)
-
Триває збір на турнікети! Долучайтеся. Щоб задонатити не потрібен аккаунт PayPal. Є опція оплати з кредитки. 🪖⛑Нові донати: Danylo Drobot - $30 Natalia Svietlova - $20 Liudmyla Dubych - $100 [🧵🧵🧵🧶🧶🧶🧶🧶🧶🧶🧶🧶] Зібрано $630 з $3500🏁
-
Може хто був у Jasper National Park, Що порекомендуєте подивитись, спробувати або побувати? :)
-
Триває збір на турнікети! Долучайтеся. Щоб задонатити не потрібен аккаунт PayPal. Є опція оплати з кредитки. 🪖⛑Нові донати: Dmytro Horodynskyi - $50 Yevhen Rezohlazov - $100 Maksym Ryabko - $200 Pavlo Kostrytsia - $10 [🧵🧵🧵🧵🧶🧶🧶🧶🧶🧶🧶🧶] Зібрано $990 з $3500🏁
-
Дякуємо за великий донат від: Maksym Ryabko $200.00 та Liudmyla Dubych $100.00 Нагадуємо, що навіть маленькі суми як $2 - 5 теж мають значення!
-
Про їх бізнес та про тебе як співробітника
-
Там штук 6-8 бумажок
-
Хм. Вони в теорії всі підтримали б. Я своїм просто сказав, що мені потрібні деякі документи від них. І дуже просив допомоги. І вони зробили ті документи
-
Всім доброго дня, підкажіть, чи може хтось знає команії/консультантів, які можуть допомогти чи направити до роботодавця, який підтримує BC PNP program? Для Software Engineer Заздалегідь дякую
-
Якщо він попаде на пнп тех, то краще з ним
-
я працюю в офісі в BC, але компанія сама американська. І я трішки плаваю в усіх цих документах та правилах.
-
Тоді сюди запитаю, мабудь комусь знадобиться. Я зараз працюю в IT, але не software, а ось мій партнер зараз подається і він саме Software, тож я хочу взагалі зрозуміти чи то можливо, щоб на піар подаватись через мене бо я в айти-компанії працюю, чи краще все ж таки через software цілеспрямовано.
-
Думаю в них юридичні всякі штуки локально
-
Можна звісно, але якщо це загальне питання то і сюди можна, щоб більше людей знало
-
Довелося правда смикати менеджерів та супервайзерів час від часу. Десь місяць вони все робили. Але все в результаті зробили і далі вже все швидко було. Вже встиг забути як переживав за піар